Last day

Idag är sista dagen av campen här i LA och Camarillo och på söndag åker jag, Paolo och Billy Costacurta vidare till NY för att sedan ta oss ner till Baltimora för nästa camp. Nivån på kidsen va betydligt högre här än i Florida så det har varit riktigt kul!


CIC in LA

Igår började vi campen här i LA. Påförmiddagen har vi 8-12 åringar och under eftermiddagen kommer de äldre....
Veckans tränare Costacurta, Nava oxh Carbone vilar här mellan passen.


Rose Bowl Stadium

Idag skulle vi se Mexico träna på den historiska stadion Rose Bowl där dom ska spela Golden cup imon men just Mexico bestämde sig för att köra en timme, som det tar från deras hotell till stadion, för att inte göra nånting!! Däremot såg vi Canada träna desto hårdare.....
Ikväll ska vi på fest med hela concacaf som är nord och syd Amerikas motsvarighet till UEFA.
Och imon anländer Benny Carbone och Costacurta och sen drar campen i LA igång på måndag!
Vyn från stadion är skaplig....


LAGalaxy

Igår var vi och såg LA Galaxy vinna mot Columbus. Det va 4 juli så de bjöd på en jädra fyrverkeriföreställning efter match! Kul att se hur det fungerar runt en fotbollsmatch i USA, en helt annan sak än vad man är vad vid i Italien oxh egentligen resten av Europa. Här är familjen i fokus oxh allt blir som ett stort event.
Målvakten Carlo är italiensk och givetvis hade Paolo, som följer campen med mig jobbat med honom i Milan för många år sedan så i veckan kommer han också följa med oxh delta nån dag på campen!
Imon ska vi se Mexiko och kanske träna inför matcherna i Golden Cup på söndag. En av delägarna i CIC som bor här är venue manager på Rose Bowl där matcherna spelas....


Champions International Camps

Om ni vill följa allt vi gör och se fler bilder gå in på: CIC-camps.com


LA

Igår kväll kom vi fram till LA från en natt i SanDiego och har idag varit runt på olika möten pm framtida Camper och förberett inför nästa veckas camp. Imon är vi lediga så det får bli en turist sväng om i Beverly hills, Hollywood ecc.
På torsdag, den 4 juli, har vi blivit inbjudna att se LA Galaxy och fira nationaldagen på stadion med dom.
Nu ska vi iväg och äta med "gamla kollegor" från Milan som är här för ett event.


RSS 2.0