Beach-forbannade-volley

Igar kom jag tillbaka till Milano efter 4 dagar i Rom.
Coni hade byggt upp en "village" dar alla sponsorerna for det italienska oSlandslaget fick ha ett stand med olika aktiviteter.
Vi va dar for Intesa sanpaolo och vi hade riktigt kul! Forutom att vi befann oss mitt pa Piazza del Popolo i centrala Rom i 35 graders varme och bara sov ca 3 timmar per natt sa var vi ett fantasktiskt gang och nu hoppas jag annu mer pa att fa aka till London.
Imon daremot aker vi ner till Sicilen for den forbenade beach-volley touren. Sporten e trakig i sig men nu ar det sa att min syster Sandra och hennes karl kommer ner imon och darfor hade jag bett om att fa aka atminstoen pa torsdag och komma hem pa sondag, MEN ICKE!!!!!!!! Vi jobbar i stort sett gratis, nasta gang jag kommer ha en ledig dag ar det 13 augusti och han har mage att saga att jag inte fick aka pa torsdag for taxin jag skulle bli tvungen att ta kostar for mycket!!!!!!!!!
Na, far jag aka till OS ar det nog det sista jag gor i det har foretaget.
Andra forslag?
hela OS-laget kom forbi torget pa fredagen!!!
en harlig snubbe pa hemmagjort cykel som tittade forbi innan Italien-England matchen
Helt plotsligt fran ingenstans kom ett helt gang Justin Bieber fans in pa torget och givetvis tog vi upp dom pa scen, dar de hoppade och skrek som bara tanarsflickor kan i ca 20 minuetr till Bieber latar i varmen! galna!

Sommarens forsta Calciomercato

Imon borjar den forsta calciomercaton och handlandet och kopandet ar i full gang!
Som vanligt anvander Juvenus med Marotta i taten vart kontor som transferplats och aven idag var de har och forhandalde...
De verkade ha brottom och vi fick aldrig chansen att se vems agent de hade mote med idag!
jag missar den har omgangen for eventet i Rom och kan val inte pasta att jag ar jatte ledsen for det...
Nu ska nagra vardinnor betalas, blir forbannad nar jag tanker pa hur mycket de tjanar i jamforelse med mig...!!
Buona serata

oinspirerad

Har varit ganska trott pa jobbet pa sista tiden och efter TIM cup i Rom tyckte jag inte att jag hade nagot roligt att skriva.....
Pa torsdag gar vi in i en minst sagt hektiskt period och aven om ja inte gillar allt vi maste gora och aven om jag fortfarande ar inne i en svacka sa har vi iallefall att gora och da kan jag ocksa skriva.
Pa torsdag aker jag till Rom for ett event med var klient och OSlagets huvudsponsor Intesa Sanpaolo, de har varit runt i alla Italiens storre stader den senaste manaden och bara for att mina fina flickor Anna, Malin, Elin och Sara ar nere i Italien till midsommarhelgen blev jag inblandad just till den har!! Men men det e bara att gilla laget och jobba pa.... nasta vecka borjar sen Beach volley touren som vi alla har fasat over!
Vi borjar med att aka till taormina pa sicilien, aterigen nar jag egentligen ville vara kvar i Milano for att umgas med syster sandra och Erik!!!
Jag kommer inte fa se mycket av milano nu i juli och jag vet inte om jag tycker det e bra eller daligt....
Nu blir det iallefall middag med fotbollslaget!
CIAO!

RSS 2.0