Stolpskott!!

Efter ett antal for manga (for nagra...) stolpskott vann anda Inter sin sista match for aret och nu gar jag pa jullov!!!
Sa till er alla fran oss alla en riktigt GOD JUL!!!!!!Sag mestadels av matchen inifran suiten da det var riktigt kallt ikvall men forsta delen sag jag fran chefens plats......

Till julpaus som capolista..

Det var en skon vinst for de rodsvarta igar och nu hoppas vi bara pa ett oavgjort mellan Udinese-Juve ikvall sa vi kan ga till julpaus som serieledare....
Ikvall blir det Inter-lecce och sen, antligen, far jag hem till smaland for lite julaledigt!!
Trevlig onsdag!

Film fran Milan's julfest

Hittade en liten film fran Milans julfest, och efter att Berlusconi anlant kommer Boateng och efter honom.....en till synes mycket besvarad Malin! ca 17 sek in i filmen....
http://www.acmilanmania.it/il-video-della-festa-di-natale-del-milan-2011/

Kallt besok pa Appiano

Idag var jag pa arets sista besok pa Appiano. men det var tydligen alldeles for kallt for de flesta av vara gaster som inte dok upp, av 10 gaster kom 2!!!!!!!
Det var bara 2 grader men solen sken sa med langkalsonger och mossa var det helt okey, for en svenska iallafall som de alltid maste kommentera har nere...
Pa onsdag spela Inter hemma mot lecce och det blir det sista jag gor for det har aret, sen far jag namligen hem pa torsdag!!!!

Arets julklapp?

Var antligen och handlade lite julklappar i helgen tillsammans med andra 17 000000 galna manniskor och vart man an gick skyltades det med arets julklapp......

Milan-Arsenal

Fin lottning tycker jag!!!!
Sag aven att jag i forra inlagget stavat laget Olympa Agnonese pa hela 3 olika satt.... det kan bli sa ibland, men Agnonese ska det iallafall vara, tror jag.

Juventus-Olympia Agonese

Igar var jag i Torino hela dagen for ett besok pa den nya stadion, heeeeelt fantasisk, och sen spelade Olympa Agnese (lagets president ar ocksa VD for Alitalia och darmed vara klienter......vi ar ju trots allt i Italien!) mot Juventus i en amichevole(vanskapsmatch) pa vinovo.
Det var kallt som fasen och att ta hand om 150 st syditalienare som ocksa kallas terroni var inte det roligaste jag gjort men det gick fint!
I onsdags var jag ju pa Milans julfest ocksa, det var en kanonfin sal de hittat pa central statoionen, synd att den inte anvands mer, men annars var det val sadar....
berlusconi, som ser mer och mer ut some n dock varje gang man ser honom, holl tal och sen var det egentligen slut.
De flesta spelarna var dar men de stod som vanligt och gomde sig tillsammans i ett horn, stackarna! Alla utom Seerdof sa klart och Mathieu Flamini som var tillbaka efetr 3 manaders rehabilitering i frankrike, det va kul att se honom igen!
Nu e det antligen fredag och imon ar det dax for Milans sista hemmamatch for den har sasongen, mot Siena och pa mandag ska jag pa nytt till appiano for arets sista besok.
Trevlig helg!
Juve - Agononese.

Julfest med AC Milan

Ikvall ska jag pa cocktail/julparty organiserat av AC Milan for dess sponsorer och samarbetspartners.
Det ska tydligen hallas i nan sal pa central stationen.... later lite markligt sa vi far val se hur det blir.
Tidigt, valdigt tidigt imon far jag sedan med en kollega till Torino for en vansakpsmatch mellan Juventus och Olympia Agnonese pa Vinovo. Preseidenten for laget i serie D ar en hogt uppsatt snubbe i Alitalia och darfor star vi for organisationen tillsammans med Juventus.
Ska antligen fa se Juves nya stadio ocksa!!
CIAO!!

Annu en invigning...

...av en TIM affar.
Den har gangen fick Inter representeras, av Chivu.
Ikvall blir det julmiddag med kollegorna!
CIAO!

Inter, Inter och lite Napoli

I onsdags efter Milanello for jag till San Siro for Champions league matchen Inter-Moscova.
Vid det har laget vet vi ju redan hur den slutade... men med suiten full av napoletanare var vi mer koncentrerade pa Napoli matchen pa tv!
I lordags var det sen dax for annu en Intermatch... tur att det nastan helg ar Milans tur att spela hemma, mot Siena.
Sen ar det bara en match kvar innan juluppehallet!!!!!!!
Min kollega med napolitrojan...

Trotta Milanspelare

Trots att det idag ar helgdag i Milano, de firar sitt stads-helgon, sa hade vi ett besok pa Milanallo med ett gang Nutrilitegaster.
Milans plan fran Plzen var forsenat igar kvall sa de var inte tillbaka forrens kl 3.00 inatt och idag kl 12.00 hade de pa nytt traning. Sa detvar inte utan att spelarna var ganska trotta....
De som spelat hela matchen igar stannade inne i gymmet medans de andra, med Ibra, varmde upp och spelade en match mellan dem.
Men aven om han var trott mr Z sa stallde han till med show, han slog passningar, fintade och gjorde gang pa gang mal som man inte tror ar mojliga. det ar en frojd att se honom i action.
Ikvall blir det istallet Champions league fotboll pa stadion da Inter tar emot CSKA Moscow hemma.
Och imon ar jag ledig da det ar Italiensk helgdag! Gott det!

Bellaoboys!

Igar var jag och spelade med en kompis "korpen" lag.
De har en president och organisator som uppenbarligen och som tur ar har valdigt lite att gora pa jobbet och som har startat deras egna hemsida dar de skriver om matcherna de spelar.
Igar var jag alltsa med, som forsta kvinnan i lagets historia! manga var valdigt skeptiska men nar han lurat i alla att jag var Brolins dotter borjade de anda tro pa mig... nar jag sedan lyckades springa ifran tva forsvarare pa hogerkanten och lagga ett par malgivande krosspass slappte det och efter ett tag glomde de rent av bort att jag var jag...dvs tjej.... hahahaha det var riktigt roligt faktikt!
Ni som laser italienska kan lasa om den historiska matchen har:
http://bellaoboys.blogspot.com/

Klas!

Klas, om sanningen ska fram har jag inte ens kunnat se de senaste landslagskamperna, men jag tycker bara det ar sa oehort underhallande (om man nu vill kalla okunnighet det...) nar folk skriver hur Zlatan inte PLATSAR i landslaget.... Att han, som du beskriver inte passar in for att nivan inte ar den han ar van vid, ar det fa som sager/skriver och kanske ens begriper, och darfor "forsvarar" jag honom: for jag tycker det e heeelt absurt att saga att Zlatan Ibrahimovic inte skulle passa i det svenska landslaget....
Det ar egenligen lite som Messi, han ar valdens basta spelare men i det Argentiska landslaget har han fortfarande inte gjort nagra hojdarmatcher som han kommer bli ihag kommen for.
Men nog om det, nu e det fredag och jag hoppas dagen passerar valdigt fort sa att det blir kvaller och Milan-Genoa med en pizza och nagra ol!!!!

Som sagt....

Enligt svenska folket platsar han alltsa inte i Svenska landslaget men enligt FIFA ar han tillrackligt bra for att nomineras till varldslaget...... Men vad kan val dom om fotboll!!???




Ronaldo till Serie A?!

Det ar inte sarskilt troligt!!
Men det ar kul att det spekuleras bara for att han vill ha hus vid Como sjon.
"Eftersom det ligger nara bade Inters och Milans traningsanlaggningar".... MEN NEJ!!
Anledningen kan ju ocksa vara att husen vid Comosjon ar nagra av de vackraste i Italien och att como ar ett underbart vackert stalle!
Den ar en av mina personliga favoritplatser och fraga George Clonney va han tycker.....
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/italien/article14016715.ab
I helgen hoppar jag Inters match mot Udinese for att sjalv aka och spela.
Och for att annars hade det blivit lite val mycket inter den narmaste veckan med tva hemmamatcher tva helger i rad och en match i champions league pa onsdag....
CIAO!!

RSS 2.0