Ecco la nuova maglia!

Har varit ivag till Adorra hela helgen och aven om det verkar regna i alla delar av europa bortsett sverige sa var det saa gott att komma bort lite fran Milano. De flesta av mina kollegor ar lediga idag eftersom det ar valborg imon men inte jag! Sa det va bara att kliva upp kl 4 imorse och aka tillbaka,....
Pa onsdag har vi en stor presskonferans pa stadion tillsammans med var klient Nutrilite, pa onsdags presenteras aven Milans nya trojor infor nasta ar. Jag gillar dom inte! Tycker inte det ar sarsklit snyggt med krage pa matchtojor... och kan inte tanka mig att det ar sarskilt bekvamt heller!

Genoaner i Milano?

Pa stadion slipper vi dom nog, men eftersom det ar heldag har nere i pasaland idag sa kommer vi sakert fa se en och annan genoan ranna omkring har i Milano idag..... Dock ar solen tillbaka idag, sa vi far hoppas att de valjer att stanna nere vid havet istallet for att komma hit och tigga trojor....
Nu ska jag iallafall ut och njuta lite av solen innan det ar dags att aka till stadion.
Imon blir edt kontoret igen sen aker jag pa annu en minisemester... innan arets helvetsmanader drar igan!
CIAO!

Sa orattvist

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article14723247.ab
Senaste veckan har i forbollsvarlden har snacket handlat om sa mycket mer an fotboll efter att 25 arige Piermario Morosini trillade ihop under en match och forsatte oss alla i chock.
Det ar sorligt att det ska till nagot sa tragiskt for att fa oss alla att tanka till.
men han var inte den forsta och langt ifran den sista...
Jag skickar alla mina tankar till lilla Johannas familj hemma i Aseda.
Det ar oforklaringt och sa fruktansvart orattvist.
Ma du vila i frid.

Man city + Citroen

For nat ar sedan gjorde Man United en reklamfilm for deras sponsrande flygbolag, Nike och Adidas lyckas jamt och nu Man City for Citroen:
https://apps.facebook.com/citroen-competition/?video=footballet-piano-remix
Fyra spelare i Milan har i ar i och for sig gjort en reklamfilm for Nivea (med skaggen om ni missat den) men det var mycket jobb med att fa tillatelse och lang overtalning for att fa spelarna att stalla upp....
Nar ska spelarna och klubbarna i Italien slappna av och stalla upp pa reklamfilmer som i england?!
Hur kul hade det inte varit att se Zlatan eller varfor inte Gattuso dansa ballet!?

Vergogna!

Ni har formodligen bade sett och hort vad som hande nere i Genova under Genoa-Siena matchen idag....
Det ar en av fa ganger under mina ar har i italien som jag ser detta och det ar verkligen pinsamt.
Till slut gick de idiotiska askaderna (for nagra fans e de da inte!!!!) med pa att lugna ner sig och matchen spelades fardigt, men jag vet inte om det kommer talas mer om vad askadarna gjorde eller hurvida det var Sculli som pratade forovarna till ratta.... Scullis farfar ar som kanske bekant en ganska viktig ledare i den calabriska maffian och ja, det behover ju inte vara sa men vi ar trots allt i Italalien och makten maffian har har ar inte bara en myt.
Tillbaka till Milano... gick scudetton at helvete idag? Jag tror ju att den gjorde det redan mot Fiorentina men far val hoppas pa Roma ikvall!!!!
Bolognas pre-match pepp kandes lite 14 arslagaktigt.....
Under den tysta minuten som holls for "Moro" innan match stod Milans och Bolognas spelare blandade for att demonstrera att fotbollen ar sa mycket mer an pengar och politik. Fair play verkade ocksa vara temat i dagens match da man sag spelarna hjalpa varandra upp efter varje narkamp.

Milans nya troja

Pa onsdag infor matchen Milan-Atalanta presenteras Milans nya troja infor nasta sasong.
Har e trailern infor presentationen.....
http://youtu.be/8LhwvgpfAqI
Och har e en annan video som gazzetta dello sport gjorde under Nutrilites/Milans tennis turnering forra lordagen. "rakade" komma med men ser ut som ett av vara stackars handikappade ryska barn som Nutrilite bjudit till Milano infor Milan-Genoa som som bekant aldrig blev av....
http://video.gazzetta.it/tennis-solidarieta-nutrilite-raccolti-30000-euro-bambini-disagiati-napoli/13d36996-865a-11e1-a401-698f8feb8de8

Snart e det dax for helg!
CIAO!

Coverciano

Eventet blev lyckat och alla direktorer med gaster var mer an nojda med att fa sova i landslagsspelarnas rum, byta om i deras omkladningsrum och dessutom fa spela pa en av lagets planer.
Vi fick tillgang till landslagets omkladningsrum och sa har sag de ut med hela kitet som vara gaster fick!

Fran Torino till Coverciano via Milano

det blir mycket farande den har veckan. Igar akte jag upp till torino for ett event pa Juve stadio idag med vara klineter och juventus sponsor Telecom. De var meningen att det skulle spelat pa sjlava stadion efter en convention men eftersom det regnat nu i 4 dagar fick vi inte anvanda planen och istallet fick vi aka ut  till Vinova och spela.
Nu har jag mellanlandat i Milano for att imon bitti aka vidare ner till firenze och Coverciano for ett liknande event.
Spelarna har resarverade parketingsplatser innen pa Vinovo, ifall det skulle bli fullt darinne.....hmm.....
Buona serata!

Fran Maldini till tragedi

Borjade dagen med forsta delen av Milan/Nutrilites arliga tennis turening dar Paolo Maldini skulle spela mot sjalvaste Djokovic i sista matchen, men Novak valde istallet att stanna och trana i Monte carlo infor veckans Rolex cup. Trakigt for oss men desstu battre for honom. Maldini kom iallafall, lika trevlig som vanlig och delade ut Nutrilites donation till Milan Fondazion som gar till behovade barn och traningsanlaggningar i olika delar av varledn.
Efter det forsatte jag till stadion, men det blev ju som bekant ingen match da en 25 arig spelare i serie B mycket sorligt dog under match. Hans familjehistoria ar bland det sorgligaste jag hort och kan verkligen kallas familjen som Gud glomde. For nagra ar sedan dog hans handikappade bror, efter det gick bada hans foraldrar bort och kvar blev han med sin andra handikappade syster. Nu, ja nu ar hon helt sjalv.....
Fruktansvart.
Istallet for match blev det traning for lagen pa san siro och vara stackras gaster som rest anda fran Ryssland blev kvar pa stadion for att se atminstoene den.
Traning pagar

Fredagkvall i Monza

Kunde definitivt spendreat min fredagskvall pa ett battre satt an att se Busto yamamay forlora i Monza mot Villa Coretese i damernas tredje A1 final... Det var meningen att Busto skulle vinna sa at vi kunde ha priscermonin och allt skulle vara over sa att vi alla pa sondag skulle kunna sova och umgas med vara nara och kara istallet for att ga pa annu en volleymatch.... men icke!!!!!
Villa vann och imon blir det, for mina kollegor for jag ar i Torino, att aka annu en forgrymmad sondag upp till Busto for att hoppas pa att Busto da vinner......
Senare ikvall blir det Milan-Genoa men nu ska jag ivag pa en tennis turnering som Nutrilite organiserar med Milan. Dagens spex och hojdpunkt blir att se Maldini spela mot Milanfanet och tennisstjarnan Novak Djokovic!!!!! Annat an volley!!!!
Laktarna igar kvall va fulla av fans som hejade pa sin lag!!
Lider man av migran skulle jag inte rekommendera att ga pa en volleymatch.....

Mycket blir det

Det har varit ganska mycket att gora den har veckan, trots att den var ganska kort men f.rom imon blir det annu mer!
Imon kvall aker vi till Monza for en volley final, pa lordag jobbar jag hela dan pa en tennis turnering som Nutrilite organiserar tillsammans med Milan for att sedan aka vidare till Stadion da Milan tar emot Genoa hemma. Pa sondag kvall aker jag sedan till Torino for ett event pa Juvetus stadion hela mandagen och sedan aker jag pa tisdag morgon viadre ner till Coverciano for ett event pa landslagets traningsanlaggning till pa torsdag!
Sa ikvall, istallet for att ga pa en fest med Bob Sinclair blir det till att tvatta!!!!
Hoppas ni far en trevlig helg!
satter in en bild fran Monaco..... dar jag garna hade stannat!

Regningt varre!

kan inte direkt saga att jag antligen ar tillbaka i Milano...
Forutom att det ooooosregnar hade jag det alldeles for bra i Monte Carlo och ville inte alls tillbaka!
men men, aven omjag tjanar mindre an en staderska pa ett hotell i Monaco far jag ta mitt ansvar och jobba pa....
satter in lite bilder fran stadion i lordags:
Innan match
Antonio va tillbaka! Han borjade pa banken....
Men fick sen spela de sista 15 minuterna.... och det gick ju som det gick.....
trots att milanspelarna va pa riiiktigt daligt humor efterat (Z gick kom aldrig ens ner i garaget...) stannade dock ett par for att skriva lite autografer at vara gaster. B.la Mario Yepes, Robinho
...och till och med mr Gattuso!

Mini semester

Det gick at he..... idag!!!! matchen alltsa, jobbet gick la fint, med tanke pa att 90% att vara gaster va fran Toscana..
Imon far jag pa mini semester till monte carlo i Monaco sa det kommer bilder fran stadio idag pa onsdag!
Buona pasqua!

Milan mot de lila

Imon spelar Milan hemma mot Fiorentina och vara klineter Nutrilite ar matchsponsor sa vi kommer ha en heeel del att gora!
Men sen far jag langhelg och aker till Monaco i tva dar! Aker och halsar pa kompisar sa hoppas pa fint vader!!
Kanske kanske far vi se Cassano pa plan imon... inte illa nu nar Pato for ovanlighetens skull ar skadad....
Glad pask!

Diskusionerna fortsatter

Jag har varit sa forgrymmat arg idag, for forsta gangen pa riktigt efter en milanforlust!
Inte sa mycket for att Milan forlorade, Bracelon avar battre (och lite tack vare dommarn...!!!) men for alla osportsliga kommentarer av idiotiska fans av andra lag ocg alla okunniga for deras pahopp pa specillet, och saklart, var egen mr Z!
Jag blir sa trott!
Har e Jennifers intervju med honom efterat:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotboll/article14631099.ab
Det ar underbart att se skillnaden mellan hur han svarar pa hennes fragor jamfort med hur han svarar pa andras....
Men hon har fatt mycket skit for det, nagot hon endast ska ha oehort stor respekt for!!!
Aven italienska journalister spelar in ohc skriver ner det han sager till henne for att sedan oversatta det da han hellre, om inte bara, pratar med henne och inga andra!!
You go Jennifer!!!!

Zlatans intervju

ALLT Zlatan gor skapar rubriker och diskutioner, nu ar det den 1 timmes langa intervjun han tydligen gjorde igar kvall pa tv3. Jag har inte sett den men anda hann jag inte komma till jobbet imorse innan folk ville veta vad han sagt, vad det handlade om, varfor just med den journalisten?!
Ja fragorna va manga, men som sagt jag kund einte svara pa en enda...
Jga har bara hort att att han visade upp den charmige Zlatan som allt for fa har fatt se och lart kanna och att forfragingarna till Milan om biljetter till matcherna och moten med mr Z nu kommer bli annu fler!
Idag ska jag till San Siro och kontrollera vart materal vi har lamnat dar, se vilka omkladningsrum vi kan lana till ett event i maj och lite annat infor samma event.
Igar at jag Brasilianskt med superbike piloten Leon Camier och hans manager nar de kom och halsade pa i Milano efter helgen race i Imola, innan de for vidare upp i Schweiz.
CIAO!

Mandag...

Efter annu en ganska intensiv men valdigt rolig helg med Frida pa besok ar det aterigen mandag och efter tva veckor av konstant sol ar det idag valdigt gratt....
Igar hade jag en sk walk-about med ett gang klienter pa stadion innan Inter-Genoa matchen men sedan missade jag slutdramatiken i matchen da vi gick darifran redan i halvtid.
Pa kvallen slutade vi sedan vid bordet brevid Andrea Poli och hans vanner och det blev en del prat om Samdoria, U21 EM i Sverige for ett par ar sedan och hur roliga vi svenska tjejer ar!
Den har vecak forbereder vi infor paskmatchen Milan-Fiorentina dar Nutrilite ska vara matchsponsor....
Nere pa planen med gasterna under rundturen innan match...
Inters primaveralag visar upp sin champions league pokal for fansen

RSS 2.0