Inter-Juve och ROMA-MILAN

For mig blir det till att aka till San siro for att se Il derby d'Italia men aker lite tidigare for att kunna satta mig i var suite och se matchen som formig och manga andra ar lite viktigare, namligen den som spela nere i Rom pa Stadio Olimpico, Roma-Milan!!
Att Kevin Prince Boateng kan dansa fick vi ju se prov pa efter scudetto festen pa san siro i maj da han dansade till Michael Jackson, men att an kan sjunga ocksa ar det nog inte lika manga som vet.....
http://video.gazzetta.it/boateng-dirige-coro-rossonero/2ffeac28-0169-11e1-b411-0e2b5d190db0

Trevlig helg och forza Milan!!!!

Sponsor day Milan

Kom precis tillbaka till kontoret efter att ha spenderat hela eftermiddagen pa San Siro och en sk sponsordag organiserat av Audi. Av just sponsorn Audi darfor att de idag gav spelarna i Milan och skidlandslaget deras bilar.....
Det var en lattsam dag med ett fatal tal av b.la vice presidenten Galliani och lite uppvisande av spelarna med sina bilar...
Det ar val anda typiskt att de som redan har allt, och som framfor allt har rad att kopa egna ska FA mer!!!!
Har ar iallafall nagra bilder fran dagen:
Kapten Ambrosini med SAkidlandslagets kapten och Galliani
Spelarna vantar pa sina bilar....
Marco Amelia och Alessandro Nesta med sina nya bilar...

Julklappstips?

Jag ar ju sa lyckligt lottad i ar att jag bara behover kopa en endaste julklapp iar, till min kare svager lill-Erik....
Vi har lottat i familjen och far darmed en julklapp och kopa en julklapp..... Ja, ni e sakert manga som gjort samma sak.
Men jag vet inte om han e sa intresserad av den har sjalvbiografin....
Och Peter Pappa, jag har inte bestamt mig om jag vill ha den eller inte......
Nu blir det Milan-Parma.
Ciao!

Ny favoritsport

Jag var och sag min tredje live-match i basket i sondags och jag fortsatter tycker att det e en riktigt rolig sport!
Det e fartfyllt, bra stammning och mycket show!
Var klinet TIM sponsrar aven en del lag i basketligan sa nar det blir sponsorbiljetter over far vi ta dom ocksa, precis som vi kan pa San siro.
Armani spelade mot Bologna och jag gick mest for att se Danilo Gallinari som, nu nar det e strejk i NBA, spelar har i Milano.
Jag traffade honom b.la da han var med pa scudettofesten och jag brukar springa pa honom pa stadion da han ar ett stort Milan fan. Han ar lika trevlig som han ar stor.....
Fran Matchen i sondag:

Euro 2012

Har precis gjort fardigt var presentation infor EM nasta ar.
Vi saljer olika hospitalitypaket for/at/med UEFA sa nu maste vi bara hitta nagra klienter.
Det tog langre tid an jag trodde men nu ar det gjort...
Imon blir det Milan-Parma och forhoppningsvis ytterligare 3 poang av 12 mojliga innan nasta serieuppehall...
Och sen Inter-Juve pa lordag!
Regnperioden ar har nu sa ikvall blir det lugnt hemma i soffan med te och kakor for forsta gangen pa myyyyycket lange!
Buona serata!

Marco "Sic" Simoncelli

Igar gick av en Italiens inte bara mest talangfulla men ocksa folkkara idrottsman bort.
Bara 24 ar gammal omkom igar Marco Simoncelli under ett lopp i Moto GP.
Hela Italien var , och ar fortfrande i djup chock och sorg och pa alla plan i alla sporter holls igar en tyst minut med manniskor och idrottsman som grat oppet over folusten.
Jag har sjalv aldrig fatt aran att traffa honom men jag har flertalet vanner som kande honom val och som nu saknar en kar van.
R.I.P Sic

Ranieri pa gott humor

Imorse var jag pa nytt pa Appiano for ett sponsorbesok och mr Ranieri var pa stralande humor. Han skrev glatt flera autografer, stannade for att ta kort och hann skoja med en del av gasterna.
En av vara gaster sa "Vai mister, portaci in alto!" som betyder ungefar "Heja mister (de sager sa till tranaren har nere...) ta oss hogt upp!" och han svarade "ja hemma har jag en underbar hiss som tar mig hogt".
Ja, jag tyckte, precis som manga av er inte att det var jattekul men det ar italiensk humor och aven om flera gaster sakert inte heller tyckte det var sarskilt skojigt skrattade alla da den blasvarte tranaren forsokte skamta till det....
En av bilderna han garna stallde upp pa att ta:

Allegri stanger Milanello

Ganska lustigt att du fragar om Milanello faktiskt Mattias, for det ar en vecak nu som vi vantar pa att fa ett svar pa varfor vi inte far ta med vara sponsorer till Milanello och igar svarede de oss att Allegri tagit beslutet att stanga Milanello for alla slags besok t.om den 6 November....
Men Ranieri och Inter stanger daremot inte och darfor ska jag tillbaka till Appiano pa mandag....
I helgen blir det San Siro fritt da jag hoppar Inter-Chievo for att ga och se basket istallet.
Det blir Armani mot Bologna!!!!!
Trevlig helg!!!!!
CIAO!!!

Harliga gaster

Det ar alltid kul nar vara klienter och deras gaster ar glada och nojda med sina besok, antingen pa San Siro eller vart det nu kan vara. Men det ar extra kul nar man far personlig feedback for ett "bra utfort jobb".
I mandags fick jag ett langt tack- mail fran en av vara Nutrilite-gaster som va pa San Siro i lordags och som fick chansen att ga ner i den sk "sala 124" for att traffa spelarna.
Han har dessutom erbjudit sig att gora om min bloggdesign sa snart kommer ni fa se lite nyheter har pa bloggen....
Han skickade dessutom med en bild som vi tog ihop innan de for hem och tillbaka till Tyskland.
Kul!!

Igar Appiano och idag Milanello

Igar var jag med nagra av Alitalia's gaster pa Appiano och idag hade vi sponsorernas officiella fototagning med forsta laget pa Milanello.
Inter hade spelat dagen innan i Champions league iagr sa alla spelare var inte med pa traningen men de som rorde tog sig atminstoende lite tid att ta lite foto med vara gaster som blev som tva ar igen da de dessutom fick "egen" tid med kaptenen nar alla andera sponsorer akt hem, tack vare min vanskap med team managern ska sagas....! ;)
Fotona pa Milanello blev bra, trots den 3 meter hoga skyten och stark vind!
Men luckades inte skada nagon spelare och det hela gick mycket fort sa vara klineter - Nutrilite och Intesa var bada nojda.
Efter vinsten igar var spelarna dessutom, trottna, men pa gott humor sa allt gick smartfritt....
Har e lite bilder fran bade Appiano och Milanello:
kapten Zanetti.
Mister Ranieri
Traningen
Nutrilites foto med laget. Kanskeinte sa snyggt fran min vinkel.... Men ganska nojd med hur JAG placerat spelarna...

Appiano!

Imon ska jag till Appiano, Inters traningsanlaggning med ett gangf sponsorer for att se Inter trana och pa torsdag e det dax for Milans arliga lagkorts tagning.
Imon kvall ar det dessutom Champions League match da Milan spelar hemma mot Bate Borisov.
Nu ska jag forbereda en lisa med alla Man City's och Uniteds hemma matcher sa ska the boss bestamma vilken vi ska aka och se.....
CIAO!

Milan-Palermo

Blev ju en riktig hojdarmatch och aterigen ar Zlatan kung.
Galliani hanade media och sa att han hoppas pa att Zlatan fortsatter ha ont i magen for hans lyckopiller verkar fa honom i bra form, men jag vet inte om pressen forstod att han skojade och gav de en kanga for rykterna de borjade sprida ut efter att han uttalat sig om att han ar trott...... Jag tyckte iallafall att det va bra sagt!!!
Jag hade gaster fran tyskland som jag efter matchen fick ta med ner i edt sk "sala 124" utanfor omkladningsrummen for att traffa spelarna innan de tar sina bilar i garaget.
Efter de vunnit och var pa gott humor och fram for allt for att de endast va ett fatal gaster stannade alla spelarna!
Har har ni lite bilder fran matchen och efterat:
Milan varmer upp.
Alessandro Nesta
El Shaarawy och Alberto Aquilani

Vem har ratt?

Och framfor allt vem forstar mest? Svenska folket eller spelarna sjalva??!!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/emkvalet/article13771196.ab
Zlatans stil kanske inte passar svenska landslagets "enormt underhallande" spelstil men det ar ocksa ett landslag dar nastbasta spelaren spelar i....vart??!
Han kanske, enligt svenska folket, inte platsar i svenska landslaget men av nagon anleding ar han en av varldens bast betalda spelare kapabel att pa egen hand avgora matcher i serie A, en spelare som de flesta varldspelare i varlden hellre spelar med an emot och en splare som far nagra av varldens basta forsvar att darra sa fort han ror bollen.....
Han kanske heller aldrig har gjort sa bra i fran sig i det svenska landslaget men det har for den delen inte heller sjalvaste Messi och inte faen ar han en dalig fotbollspelare??!!!!!!
Kom igen, tyck vad ni vill om hans insatser i svenska landslaget, men har ni mage att saga att han inte ar en bra fotbollspelare kanske ni helst inte skulle uttrycka er om fotboll over huvudtaget.........
Nu ska jag ivag och spela, och dar kan ni snacka om bra fotboll!!! ;)
Buona serata!!!

LA SVEZIA DI IBRA

Sverige blev igar klart for EM nasta sommar, utan mr Z, men pa Milans hemmasida och inte bara star det "La Svezia di Ibra": Ibras Sverige vidare till EM.........
Glad som fasen for Sveriges skull men nu e det Milans match pa lordag som galler, vi hoppas pa att fa se Ibra, Boateng coh Robinho alla tillbaka pa plan!!!
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/15431

Mycket Milan

Det blir mycket Milan de narmaste tva veckorna for mig, pa torsdag ska jag till Milanello for ett besok med Nutrilites gaster sen blir det ner i korridoren utanfor omkladningsrummen efter matchen pa lordag for att fa spelarna att stanna och ta kort med andra av Nutrilites gaster. Nasta vecka sen ar det Champions league och fototagning med nutrilite pa Milanello och for en dag far jag chansen att saga till spelarna vad de ska gora! HA!!
Idag blir det istallet en massa oversattning av en tavling som Nutrilite lanserar via Milans facebook sida pa mandag.... kolla garna in den, from mandag!! facebook.com/ACMILAN.
Ciao!!

Milano

Vissa delar av Milano ar bra vackra anda.....
Den maktiga duomon tex......

Berlusconi hatar skagg!

Att Silvio Berlusconi inte ar sarskilt fortjust i skagg visste vi redan, jag fick bevittna det live en gang da jag besokte Milans kontor och en van/collega som jobbar dar fick sig en avhyvling for att hans skagg borjade bli lite val langt, da var det ett tvadagars stubb.....
Nu har han aven kommenterat var kare Zlatans hastsvans, som han sa till mig var en "kul grej att gora nu nar man borjar bli gammal..."
Men darfor ar det extra kul att Nivea nu gor reklam med Abate, Abbiate, Van Bommel och El Shaarawy med jatteskagg som pa olika satt skapar problem......
http://www.youtube.com/user/NIVEAforMENItaly?v=ttk2e886yeA&feature=pyv&ad=7205741680&kw=sport%202011#p/u/0/TZAVDH2K9FI
http://www.youtube.com/user/NIVEAforMENItaly?v=ttk2e886yeA&feature=pyv&ad=7205741680&kw=sport%202011#p/u/1/tihtOD6MFZw

Vecio!

Sikket liv det har blivit har nere sedan Zlatan uttalat sig om att han inte kanner samma gladje for fotbollen som forr och att han borjar kanna sig gammal och knappt orkar spela med sin soner....
Det kan mycket val vara sa, att han inte kanner samma gladje, och jag med manga andra kan forsta honom men framfor allt; har inte varldens fotbollsbefolkning och medier efter mer an 10 ar lart sig att forsta Zlatans satt att uttrycka sig, hans ironi och hans "gladje" i att forbrylla.
Igar hade jag folk som ringde mig for att fraga vad det var fragan om, varfor han ska sluta....
For det forsta sa har han aldrig sagt annat an att han ska avsluta sitt kontrakt med Milan och sen far han se vad som hander, och for det andra HUR FAEN SKA JAG KUNNA VETA DET??!!
Hur som helst ska han inte sluta NU och jag tror endast han sa vad valdigt manga andra spelare ocksa kanner.
I helgen ar det serieuppehall sa nu ska jag planera vad jag ska gora med min helt lediga helg!
Ha det!

Ottobre

Jag har inte uppdaterat pa vaaaldigt lange nu, detta mest for att det inte hander sa mycket pa jobbfronten just nu. Men vi far hoppas det blir andringar i det efter den har "landslags" helgen.
Snart ska ju alla team-kort tas och vi vantar dessutom pa besked om besok pa bade Milanello och appiano med diverse klienter.
En av anledningarna till att Milano klubbarna inte ar sa snabba med att svara ar att det just nu inte gar sa valdigt bra for nan av dem och att de helst tranar under lugna forhallande utan publik.....
Utover det gar jag mest runt och vantar pa att fa bli involverad i nat av vara projekt till nasta ar, annars far jag kanske packa mina vaskor och flytta vidare i januari.....
Det ar oktober nu men har nere ar det fortfarande varmt, skont kan man tycka men vi ar nog alla ganska trotta pa den har varmen nu coh vantar bara pa att hostkylan med manga harliga hemmakvallar ska komma.
Nu ska jag ringa och tjata lite igen pa Milan sa kanske vi far aka upp till Milanello nasta vecka.
Trevlig tisdag!

RSS 2.0