Huseklepp till Bari...

...och det var tack vare mig!!!
Pa taget hem fran Genova blev jag uppringd av en valdigt stirrig kollega som bad mig komma tillbaka sa snabbt som mojligt for jag var tvungen att prata engelska!
Tyvarr kunde jag inte fa taget att ga mycket snabbare men nar jag val kom fram fick jag springa hela vagen tillbaka till kontoret eftersom jag visste att det handlade om nat kontrakt och att tiden var knapp....
Val pa kontoret blev jag presenterad for Baris tilltanka nyforvarv, hans agent och en ansvarig fran hans gamla klubb. Han heter Erik Huseklepp och ar norrmann!!!! Sa oversattningen blev sa klart enklare an jag trodde....
MEN det var en massa problem med papper fran Norge osv, tiden va som sagt knapp och det fanns andra kontrakt att signera, sa jag fick satta mig i Baris segreterares plats och skota alla overforingar via FIFA!
Kontrakt, pengar mm mm, det va faktikst riktigt kul att fa se hur det fungerar och som tur var gick ju allt fint!
Tyvarr hade jag inte tid att ga och besoka hotellet dar de flesta andra kontrkat skrevs idag men det va det vart.

Dagen nere i genova var dock inte sarskilt givande och som vanligt kallt som fasen, men jag fick iallfall gjort det jag skulle sa ERG va nojda och glada...
Imon blir det Milan-Lazio och forhoppningsvis Bari-Inter pa torsdag, med Huseklepp i truppen!

Nu ska jag traffa min hyresvard och sen blir det hemmalagat hos en kompis!

HA DET!

Pazzo Pazzini e forlorad...

...till de blasvarta...
Han lamnade alltsa Sampdoria och tranar redan med Inter, han blir saknad nere i Genova....
Dessutom har Milan lyckats kopa en spelare som inte ar fardig for att ga i pension om ett par ar...!!!!! Didac, valkommen....!

Idag har jag inte haft mycket mer att gora an att forbereda infor Torneo Ravano som borjar nere i Genova pa Mandag.
Det ar en skol turnering som Sampdoria organiserar och ERG ar huvudsponsoren...

Nu tar jag helg och ikvall blir det sushi!!!!!

Buon weekend!

Calcio Mercato...

Idag borjar slutspurten av arets calcio mercato har i Milano.
Som vanligt ar det vi som organiserar det, men den har gangen behover jag inte hjalpa till.
Jag kanske gar dit en svang imon, men mest for att jag ar nyfiken pa hur det gar och for att jag sist knot en del kontakter som jag givetvis skulle vilja spinna vidare pa.
En agent ville t.ex ta hjalp av mig for att kunna hitta fler svenska talanger da svenskarna har ett valdigt bra ryckte om sig for sin fysik. Alla ar kanske inte Zlatan men anda...
Beslutet vi alla vantar mest pa ar dock om Pazzini kommer ga till fel Milanlag eller inte...

Igar var jag i kontakt med ett engelskt reseforetag som ar intresserade av nagon form av synligehet under 6 nations, sa nu maste jag fortsatta att forsoka salja in det ratt....!!

CIAO!

Emanuelson och Maccarone...

Det kan bli en intrssant match mellan Samp-Milan ikvall; Zlatan och Cassano sitter pa banken och Emanuelson spelar fran start tillsammans med Pato coh Robinho. Och i Samp spelar Maccarone fran start!!
Fasen att man skulle bli sjuk nu!!
Skont for mr Z att fa vila lite iallefall...

TIM cup

Ikvall, eller senare i eftermiddag spelar Milan mot Sampdoria i TIM cup, gamla Coppa Italia.
Jag skulle akt med min chef for att se matchen men har fatt en slang av urinvagsinfektion och att aka ivag och sitta kallt i genova annu en kvall ar kanske inte det basta av ideer....
Istallet blir det en lugn (for en gang skull) film kvall hemma.

Jag har annu inet lyckats hitta nagot utlandskt foretag som ar interesserade av att kopa synlighet pa stadion i Rom under 6 nations turneringen som borjar nasta helg.
Krisen rader overallt och jag kanske inte ar den basta saljaren men jag e lite besviken over att jag inte har kunnat bidra med 1 euro..... Det ar i och for sig en vecka kvar men det ser inte sa ljust ut.
Ska formodligen ner till Rom nasta helg iallafall, det ska bli valdigt kul att fa se en rugby turnering!

I helgen blir det Inter-Palermo pa sondag men annars ar det ganska lugnt, ska bli  gott att fa sova heeela lordagen, kan behovas...

Nu ska jag satta ihop en lista med material som behovs infor ett event som Sampdoria tillsammans med ERG organiserar i Genova med borjan i helgen.

CIAO!!


Tutte le coppe di Inter...

Gick igenom lite bilder pa min kamera och hittade b.la kortet pa alla Inters pokaler som de vann 2010...
Innan en match for ett par veckor sedan var de saklart tvungna att skryta lite sa de satte ut dem pa mitten av planen innan spelarna varmde upp.
Njut av de nu Inter for de lar inte handa igen att ni vinner ALLT under en sasong.....


Och sa ett kort fran matchen Samp-Juve igar, de ar Motta i Juve som far gult kort...
Stadion Luigi Ferraris har blivit ett andra hem sa vi far sitta vart vi vill.... ;)
Det ar inte de basta platserna kanske men mycket narmare planen an sa har kommer man inte!


Serie A 2010/2011!!!!

Det blev annu en handelserik omgang av Serie A i helgen da Udinese slog Inter, Bologna slog Lazio och Milan vann, om an sa med nod och nappe....
Jag var nere i soliga men kalla Genova for att se omgangens absolut trakigaste match Samp-Juventus...
De ma ha varldens finaste farger men Sampdoria spelar verkligen inegn rolig fotboll!
Det kanns lite lonlost att bara forsvara sig om man inte kan gora mal.. De forlitar sig helt pa Pazzo Pazzini, som for visso ar valdigt duktig, men inte tillrackligt for att ensam kunna samla hem lite poang och mal...
Zlatan gjorde for ovanlighetens skull mal och unge herr Ekdal fick bade hoga poang (av italienska journalister) och nastan stryk..
Pa tal om Albin hade jag en diskussion med honom forra helgen da de italienska journalisterna pa Sky pastod att vi i Sverige kallade honom for nya eller "lilla" Zlatan... Jag hade aldrig hort det och inte han heller, har ni?!
Hur som helst far han val ta det som en komplimang, speciellt nu nar Zlatan inte langre bara ar kung i Milan men over hela Serie A....!!! Igen....

Nu ska jag fortsatta att forsoka hitta sponsorer till 6 Nationer i feb-mars.
Ska bli riktigt kul att folja ett rugby event och gar allt bra med sponsorer och klienter kanske jag kan fa chansen att aka pa VM i nya zealand i september!! Men det ar an sa lange bara en drom...
Ska ha ett litet mote ikvall med min chef sa jag kan kanske da iallafall foresla min ide?!

Trevlig mandag!

TIM cup

Igar kvall gick Milan vidare i TIM cup (coppa italiana) genom att sla Bari med 3-0.
Det va en ganska trakig match men som de spelade vissa stunder!
Kanns ganska onodigt att kommentera Mr Z prestation....
Han gor skillnaden helt enkelt, match efter match, han ar verkligen helt fenomenal!

Ikvall kommer pappas kusin Pontus hit med en kompis sa det blir till att visa de Milano bade ikvall och imon, sen aker jag ner till Genova pa sondag for matchen Samp-Juventus.

Mer an sa hander det inte i helgen, men jag lar ha fullt upp sa det racker anda!
Maste ju fa lite ordning pa mitt nya hem ocksa! =)

Trevlig helg och som Bert Ljung och min syster Sandra sager: TACK OCH HEJ, ORORDA GREJ!


8-3....

..vann vi med igar kvall och for en gangs skull fick jag gora mal!!
Inget Zlatan mal men helt okay.... =)
Det var for ovanlighetens skull vaaaaldigt dimmigt (det ar alltid dimmigt i, och framfor allt precis utanfor Milano), planen var lerig och det var riktigt riktigt kallt! Sa det va tur att vi iallafall lyckades vinna!

Igar kvall packade jag sedan ihop alla mina grejer for att ikvall kunna flytta till min nya egna (inte riktigt....) lagenhet! Den kommer vara det t.om 30 juni iallafall, sen hoppas vi pa att lagenhetens agare Paolo far behalla sitt jobb uppe i Oslo sa jag kan stanna ett tag till.....

Ikvall spelar Inter hemma mot cesena men som tur ar behover jag inte ga, for att slippa bo pa san siro i stort sett, nu nar de spelas sa mycket matcher varje vecka (serien, TIM cup, Champions league...) tar jag ansvaret for Milanmatcherna. Helt okay for mig!! =)
Sa det blir bara San siro imon da Milan spelar TIM cup mot Bari!!

Nu ska jag lara mig vad vi kan erbjuda olika foretag genom att sponsra 6 nationer (rugby) som gar av stapeln i februari, for att sedan ringa engelska, irlandska och welschiska (stavas det sa?!!) foretag och erbjuda de synlighet och biljettpacket till matcherna som ska spelas i Italien. Vi har namligen ratten till all pubblicering pa Stadion i ROm...
Sa vi far val se hur jag ar som saljare......

Vi har fatt en ny svensk spelare i Serie A ocksa!!
Valkommen Ekstrand!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/article8429450.ab

Ciao!!

Fullspeckad helg

Det har varit mycket i helgen och jag hade gjort vad som helst for att bara fa stanga av alarmet och somna om imorse, men det var bara att stiga upp och nu vantar en ny dag och annu en vecka pa kontoret!

Igar borjade jag flytta mina grejer till den nya lagenheten och sen fick jag besok fran amerika i form av volleybolllandslagets coach som jag larde kanna da de var har i september pa VM.
Han var har for att se en match mellan tva landslagsspelare som spelar i Milano men da han flyg fran Paris var forsenat missade han det och istallet blev det middag och fest med varldesn langsta manniskor!!!
I vanliga fall brukar jag kanna mig lang vart jag an gar i Milano men igar kande jag mig som en dvarg bland alla basket- och volleyboll spelare!! Helt sjuk langa!!

Jag sag inte Milanmatchen igar sa kan inte uttrycka mig men...... jag sa ju att det inte skulle bli latt mot ett Lecce med sjalvfortroende..... Nu far vi passa oss annars tar Inter in pa oss och det vill vi INTE!!

Nu ska jag ga igenom de fa bilder jag lyckades ta pa barnen i lordags som gick in pa planen med spelarna pa san siro och sen skicka dem till TIM.

Trevlig mandag!!

Pasta och fotboll

Har precis varit på en typisk italienska lördag lunch med pasta, panettone, och en massa politik och fotbollssnack!!
Italienarna är så härligt passionerade av sin fotboll att det iblnd skrämmer mig.
Nu när man jobbar inom fotbolls världen är det helt okay, att även om tjej, få komma med sina åsikter och erfarenheter och idag gick det dessutom alledels utmärkt att jag är Milanista.....
Vi håller tummarna för de röd/svarta nere i lecce imon, Puglialaget van ju trots allt mot ett Lazio i form förra helgen och iår verkar allt kunna hända!

Hoppas dessutom på fin fotboll på G.meazza ikväll när Inter möter Bologna. Eto'o och Milito tillsammans igen kan nog skapa både det ena och den andra. Men kommer givetvis hålla ala tummar jag har för mr Ekdal m co.

Till Ingemar: super kul att du hittat till min blogg och att du dssutom gillar det du läser! =)
Far du neråt även i år får du höra av dig!
Men... varför Udinese?!!

Nu ska jag iväg och skaffa teleabonemang innan där dags at jobba.

Ha det och forza Milan!!

Foto nutrilite

Delar med mig av lite bilder fran Nutrilites fototagning pa Milanello (i gymmet) i borjan av december.
Det var inte latt att fa dem att le, men den blonda som ses bakifran pa sista bilden lyckades iallafall nagorlunda..;)
Pirlo ar det inte sa mycket att gora at dock....
Boateng gillade produkterna sa pass mycket att han sedan rymde med dom, trots att de bara var for fotograferingen och hade gatt ut sedan tva manader....

Tar for ovrigt sedan en vecka tillbaka en multivitamin Nutrilite efter lunch, jag har annu inte kant av nagra drastiska forandringar men ytterligare rapportering kommer......




Inter-Bologna

Imon spelar Inter hemma pa stadio Giuseppe Meazza mot Bologna och vi far val hoppas allas varan Albin far gora ytteligare ett mal.
Jag har hand om barnen som ska in pa planen med spelarna och sen ar jobbet som vanligt att halla koll pa TIm's suite med gaster, kunder och allt vad edt innebar.

Idag har jag gjort fardigt reporterna och forbereder infor 6 nationer (Rugby) som borjar i februari.
Vi gar igenom alla fordelar diverse sponsorer far genom ett sponsor kontrakt.
Att sponsra landslaget i Rugby kostar betydligt mindre an ett topplag i Serie A, men det ar anda inga daliga pengar vi talar om...
Om nagon hade velat sponsra mig med dem pengarna hade jag varit mer an nojd och lovat att de skulle anvandas till nagot mycket bra! =)

Ikvall spelar vi seriematch igen, aven om det blev valdigt (alldeles for)sent igar ska det bli skont att sprinag av sig lite!

Trevlig helg gott folk!

ERG

Igar var jag nere i Genova hela dagen for mote hos ERG.
Vi gick igenom de senaste manadernas event och de narmast kommande.
De hade en hel del event sa som Walk about (da gasterna/klienterna/ far en guidad rundtur runt stadion innan match med chans att traffa spelarna) innan jul och nu har de nagra likannade dirket efter.
Det ar mycket jobb, men det positiva ar att de efter februari nastan inte har nagot kvar av fodelarna i kontraketn och da blir det mindre att gora!
Idag satter jag ihop en report fran igar och sen hoppas jag borja pa ett nytt projekt...

Ikvall blir det utgang med ett harligt gang och imon kvall drar var serie igang igen....!

Hoppas ni har det bra hemma i kylan, har ar det ca 13 grader i solen idag!!

PUSS!

Nytt kontor

Imorse var vi pa mote i vart nya kontor i centrum.
Det ar valdigt fint, men jag hade nog anda foredragit att stanna dar vi ar nu..
Vi behaller aven det gamla dar vi ar nu, sa i dagarna ska vi bestamma vem som ska flytta och vem som blir kvar..

Vi har ocksa borjat prata om nya roller och uppgifter i foretaget da vi har vuxit med ett antal anstallda, det ska bli mycket intressant vad utlandskan far for roll men framfor allt uppgift....
Aven om jag garna gor lite av varje for att lara mer ska det bli skont att fa mina bestammda uppgifter for att kanna mer ansvar.

Idag jag har som sa manga andra dagar ganska lite att gora sa det blir att lasa ERG's kontrakt med oss och Sampdoria for imon ska vi ner till Genova pa manadsmote med just dem.

Har inga roliga bilder att satta in idag heller tyvarr, sa dagen inlagg blev valdigt gratt....

Ha det!

Handelserik sondag!

Serie A lever verkligen i ar, resultaten ar aldrig givna och det kanns som allt kan handa!
Jag var i Genova igen igar och Sampdoria, aterigen med en riktigt usel domare, slog ett Roma i form med 2-1.
Roma spelade underbar fotboll i en halvlek och det kandes inte alls rattvist, men sa kan det vara i forboll.
Hade dock valdigt garna varit pa San Siro dar Milan spelade 4-4 mot Udinese!!!
Vilken match det maste varit! Horde den pa radion pa vag hem fran Genova och holl pa att hoppa ur bade byxorna och bilen av gladje och desperation!
Lazio forlorade som tur va men Napoli vann med hela 3-0 over JUVE!!!
Som sagt, det ar en handelserik sasong!!

Albin Ekdal fick gora sitt forsta mal I Bologna trojan, onskar bara att det inte varit mot just Bari da vi verkligen hade behovt en seger till efter att sjalvfortroendet antligen vuxit lite efter vinsten i torsdags!

Det var for ovrigt hela 13 grader i blasiga Genova igar och aven om vinterjackan fick vara pa var det fantastiskt skont att inte behova frysa roven av sig for en gang skull!

Nu ska jag forsoka ta reda pa om Alitalia ska sponsora Aprilia och superbiken i ar igen och om vi da far folja dem som forra aret, sen ska jag kolla upp andra klubbars sommarcamper sa att vi kan borja med projektet for Bari....

CIAO!

Sempre capolista

Aven om det va knappt, sa borjade Milan med en vinst och behaller ledningen!
Jag var pa San Siro for Inter-Napoli matchen och va inte helt nojd med att de blasvarta inte bara fick borja aret med en vinst men ocksa med en overlycklig Leonardo som coach....
Lite skadeglade hade suttit fint med en visnt igar!

Iadg ar det ganska lungt pa jobbet och jag far nog hitta pa egna saker att ta mig an for att fa dagen att ga innan det ar fodelsedags kalas igen ikvall!

Imon ar jag ledig och far forhoppningsvis flytta in i "den nya" lagenheten och pa sondag bar det av ner till Genova for Sampdoria-Roma.

Nu blir det kaffe och romerska delikatesser! =)

CIAO!

Tillbaka i Zlatanland

Igar kvall kom jag tillbaka till Milano och idag ar jag tillbaka pa kontoret for att fa reda pa en hel del nyheter!!
Inom tva veckor ska vi byta kontor, vi ska fa tva nya kollegor (GIVETVIS KVINNLIGA) och jag maste fylla i ett formular om vad jag lart mig, vad jag vill lara mig och vad jag vill titulera mig som.....

Idag forbereder vi infor Inter matchen imon kvall, Milan-Udinese sondag och Sampdoria-Roma ocksa den pa sondag.

Ikvall ska jag dessutom kolla pa en lagenhet!!!
En kompis kompis har akt till Oslo och darfor ska jag kanske fa hyra den!
Den ligger jakligt bra och om priset ar ratt flyttar jag nog imon! =)

Nu ska jag oversatta en beskriving av ett event som Nutrilite/amway ska sponsra uppe i de osterrikiska bergen!

Till imon, HA DET!

RSS 2.0