Calciomercato

Idag ar det sista dagen av calciomercato och darfor ska jag dit och spendera hela dagen med stressade gubbar som bara pratar pengar, fotboll och snygga....... bilar, naaaa om det anda hade varit snygga bilar bilar det pratade om!!
Vi har ju redan kopt Lopez, som ar overlycklig over att vara har sa vi far se om Braida kommer med nan sista minuten overraskning som Nocerino var i somras.
CIAO!

Sno i Appiano

Efter tre olidliga dagar i modena for finalerna i coppa italia (volley ar inte en spoart for mig!!!!) kom jag tillbaka till Milano sent i sondags kvall for att igar morse aka till Appiano for ett besok med ett gang Telecom gaster.
dar fick jag antligen se lite sno!!!!
Ungefar sa har kul tyckte vi att det va med volley....
Busta Arzizio Yamamay vann fialen, som tur var, med 3-0!
Lite sno ligger fortfarade kvar pa planen dar Inter tranar....
kapten zanetti!!!

Volley i Modena

Trodde jag skulle slippa calciomercato den har omgangen men icke, igar var jag dar hela dagen och det var fler an vad vi vantat redan forsta dagen.
Idag fortsatter den men jag far starx till Modena for coppa italia finalerna i volley som vi organiserar dar i helgen.
Pa mandag morgon aker jag sedan till Appiano for att sedan vara tillbaka pa calciomercato igen pa tisdag....
ikvall ska tydligen Milans nyforvarv presenteras... sa det aterstar att se - tevez, Lopez eller kanske nan helt annan...??!
BUON WEEKEND!

Protest mot polisen?!

hahahahahahaha det ar sa skrattretande!
Med sa bittra, arga, hatiska, hjarnbefriade men framfor allt SANNA SUPPORTERS som manga av varldens alla idrottsklubbar har idag sa skulle det ju funka alldels utmarkt att inte ha nagra poliser pa plats pa arenorna for att skapa en san dar behaglig och sportslig miljo som alla vill ha, eller??!!!
Kom igen, protest mot polisen?! hahahahahahaha
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/djurgarden/article14274721.ab

Lopez till Milan

Igar kvall pa vag hem fran jobbet sprang jag pa D'Amico utanfor Milans kontor pa via Turati, forutom att han forra aret ville bli min agent och fa mig att spela i Veronas damlag, ar han ocksa Maxi Lopez agent.....
Sa vem blir det - Tevez eller Lopez?

Sir Z?

Igar pa "fotbollens oscar" som den kallas fick Zlatan ta emot priset som baste spelare och baste forward.
Det kan verka som vilket pris som helst, och for manga ar det kanskse ocksa det, men jag tror att manga hemma i svedala har svart att forsta hans makt och storhet i det har fotbollstokiga land.
Det ar nastan sa att jag angrar att jag tackade nej da han erbjod sig att prata med min chef da jag forra aret beratta om min lon och att jag kanske inte skulle fa forlangt kontrakt...... ;)
Zlatan med Edison Cavani

Jobb(ig) helg!

I fredags morse langtade jag sa att det skulle bli fredags kvall sa jag kunde ga pa fodelsedags kalasa och sla klackarna i taket med harliga venner, men i stallet blev jag beodrad att aka till Modena med La coppa del mondo ( varldsmasterskaps bucklan som de italienska tjejerna vann i japan....) for att marknasfora finalnerna i coppa italia som vi organiserar i Modena nasta helg.
sa upp klev jag kl 5 igar morse for att vara i Modena nar deras stora galleria oppnade kl 8.30 och borja packa upp....
Mina kolegor skulle stanna kvar for att ga pa en match ikvall emn som tur var hade min kara van Gianmarco pozzecco varit i Pesaro och jobbat sa jag fick aka med honom tillbaka till Milano kl 21!!!!
Val tillbaka i Milano blev den en snabb middag och sen sov jag till 13 idag... och nu e det dax att dra till san siro for Inter-Lazio.
Kul!
la coppa del mondo till hoger och bucklan till vinnande laget i nasta helgs finaler av coppa italia.
den har pappan med sin son, kladda i Napoli overaller, kom forbi for att fa ta kort med bucklorna! Underbara!

Vidare i TIM CUP

Det blev en ganska lang och sen kvall igar pa San Siro men tillslut lyckades ett "reservaktigt" Milan over Novara med 2-1 och gar vidare i TIM cup. Darmed spelar de pa nytt hemma redan nasta vecka mot Lazio.
Ikavll stalls istallet Inter mot Genoa i samma turnering men om de gar viader spelar de, som tur ar, borta nasta vecka mot Napoli.
Som tur ar har vi "var" suite pa San Siro sa vi kan sitta innen i varmen om vi vill annars hade det  varit sadar kul att behova aka till ett svinkallt san Siro flera ganger i veckan!
Snyggt gjort av Pepe igar forresten! sag inte matchen, bara reprisen och det ar illa.....mycket illa!
Satter in en bild pa var kara Suite!

Calciomercato

Ingen har val missat att calciomercaton ar i full gang aven om manga klubbar ar valdigt tystlatna om sina kop och forsaljningar....
Juventus med Marotta har i stort sett tagit over vart motesrum och ar har nastna varje dag sen over en ecka tillbaka.
Idag ar de i mote med ingen mindre an mr Z's agent Mino Raiola....
Vem de forhandlar om vet jag inte men han var inte sarskilt glad nar jag var inne och presenterade mig for en stund sedan...
Imon ar det TIM cup och Milan tar emot Novara och sen blir dte San Siro igen pa torsdag da Inter spelar hemma mot Genoa.
CIAO!

Rasistiska Interfans....

banderollen med "jag ar en zigenare" blev inte riktigt sa uppskattad som de idiotiska interfansen kanske hade hoppats och nu riskerar de boter for rasistiks pahopp!
Forutom det finns det inte sa mycket mer att saga om gardagen match forutom att milan spelmassigt var overlagnsa och fortjanade atminstoen ett oavgjort! Men gor man inte mal sa vinner man inte....
Synd bara att Abate, som antligen var tillbaka, blev syndabocken for Militos mal....
Milan varmer upp
Ibra presenteras!!
Innan avspark
Milans curva!
En av manga malchanser....

Ett derby att glomma

Det var ingen rolig kvall ikvall for oss milanistor....
men lagger anda in nagra bilder fran efterat da vara gaster anda fick mota spelarna.
Thiago Silva som trots smartor i benet spelade...
Mr Ibra, som fick signera en hel del bocker!
prince Boateng
och sa malgoraren "il principe" diego milito.

Pato <3 Milan

Jag personligen har aldrig trott att Milan skulle salja Pato men igar sag det orovackande ut och jag hade nastan precis som sa manga andra milanfans gett upp hoppet nar Milan gar ut med meddelandet att  Pato stannar i det rodsvarta laget - for att han vill det!
Hmm.... kan det vara sa att unga froken Berlusconi har gratit lite hos far sin och fatt sin vilja igenom?!
Ja sadana ar iallafall spekulationerna har nere just nu.....
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/19646

Derby

Forutom forberedelser infor derbyt pa sondag har vi, eller rattare sagt jag, inte sa mycket att gora just nu.
Tva nya killar har kommit in och tagit over den del jag hade av organisationen av calciomercato sa jag gor inget alls for det langre, vilket jag maste erkanna ar ganska skont, det var verkligen ingen varld for mig eller for tjejer overhuvudtaget! Vi far nog av att ha Beppe Marotta och co har pa kontoret dagarna i anda med sky som vantar nedanfor coh bombaderar oss med fragor och mutor for att fa veta nagot.... ahaha ganska absurt!
En klient vill utfora en tavling for sina kunder och vill som pris kunna erbjuda en resa for 2 till finalen i fotbolls EM i sommar sa jag forsoker hitta prisalternativ med hotell och biljetter till detta genom vara kontakter men utover det ar det en ganska handelselos period for mig pa jobbet och darfor har jag heller inte sa mycket att skriva om....
Sa tills derbyt e over och alla spanningar har slappt sager jag arrivederci!

Inter-Parma

Sa ar sasongen antligen igang igen och ikvall spelade Inter hemma mot Parma.... Interistorna blev lagom kaxiga infor derbyt nasta vecak nar de svartblaa laget lyckades vinna med hela 5-0!!
Ja, de tycks vara tillbaka i form sa det blir tufft men kanske annu tuffare imon uppe i Bergamo mot de andra blasvarta - Atalanta!!
Inter varmer upp
Avspark!
Inters nya "reklamblad" som varje vecka byter spelare som matchens profil. Den har veckan pryds det av Andrea rannocchia som typiskt nog inte ens spelade ikvall....

Back on track

Iallafall snart....
Imon bitti bar av tillbaka till Milano och redan pa lordag vantar varsasongens forsta match, tyvarr ar dt Inter som spelar...

Tiden hemma har som vanligt gatt alldeles for snabbt och nar man aker tillbaka kanns det som om jag kom igar, nu far vi se nasta gang jag kan besoka svedala igen....
Det blir iallefall gott att komma tillbaka till vardagen, utan julgodis och alladin-askar!
Sa nu e pausen over och jag sager gott nytt ar till eder alla!!

RSS 2.0