Casa Italia

Som sagt ar vi i stort sett innstangda har i Casa Italia 16 timmar om dygnet och darfor blir edt latt att jag bara foljer de italienska atleterna, de har ju trots allt vunnit hyfsat mycket redan...
men idag ar jag extra svenska nar Sara Algotsson vunnit var forsta medalj!
Rolf-Goran som fanforare och nu Sara, vi far hoppas att sverige borjar andra sin installing om ridsport....
har e nagra bilder fran casa italia:
Precis utanfor kyrkan dar William och kate gifte sig...

OS invigning

Jag fick ga tillslut pa invifningen och det var nagot av det maktigste och emotionella jag varit med om! Det ar fantastikst hur sport kan skapa en sadan gemenskap och inspiration.
Planen andrades fran det har:
 
till det har pa 10 minuter!!! helt otroligt!
Sverige|!
Olympiska elden!

OS invigning

Fick ga pa invigningen till slut och det va nagot av det mest emotionella och maktiga jag varit med om. Sport ar verkligen fantastiskt!

LONDON

Tredje dagen har i casa Italia och jag och min kollega e mest instangda pa kontoret for att losa alla biljetter till CONI's sponsorer.
Men forsta intrycket av London - Jag vill flytta hit!!!
Idag holls den offentliga presskonferansen har i casa italia och ikvall ska det invigas....
Imon ar oppnings cermonin och jag kommer hoppas in i det sista att det blir en biljett kvar till mig!!!!

London

Imon bar det av till London och OS.
Pa onsdag oppnar vi dorrarna till Casa Italia dar alla sponsorer och italienska VIP kommer hanga till.
Hoppas kunna fa se lite grenar, basket kasnke eller varfor inte lite OS fotboll....
Ska forsoka uppdatera som ofta som det bara gar!

Pa Giannino

Igar va jag och at middag pa Giannino, Gallianis stamstalle....
Jag var dar med en kompis och trodde det skulle va en lugn kvall da agaren bjudit in oss for att ata med honom, men istallet var sjalvaste Galliani dar med b.la Allegri och en hel dros med "fotbolls folk" och det holls nan slags "for-vi-har-salt-Zlatan-fest" och nar Raiola kom in genom dorren och Lorenzo (agaren) presenterade mig som Zlatans landsman ville jag egentligen bara ta kniven jag fatt in till min tagliata och fragade va fan dom holl pa med! Men istallet log jag bara vanligt och "hoppade" senare pa Allegri istallet som jag ju traffat en del innan. Kunde inte lata bli att fraga hur det gar nu nar han halsade for att ga hem. Jag fick bara ett tonarsfnitter till svar och "att det far ga anda...".
Ja Milan, det far fasen i mej ga anda!!!
Idag har jag en massa att forbereda infor OS da det ar sista dagen pa kontoret, sen ikvall far jag till Lignano for sista omgangen av beachtouren!
 
Buona giornata!

Jennifer Wegerup

...som foljt Zlatan pa nara hall valdigt lange skriver sa har:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wegerup/article15132188.ab

Tack Milan

och Berlusconi!
Vi e manga som lange misstankt att Zlatan egentligen inte ville bort fran Milan och igar nar overgangen blev officiell kom fler bekaftelser pa det.
Journalisterna skriver om det och "hela fotbollsMilano" pratar om det.
Berlusconi akte antligen fast och fick bota men tyvarr drabbas hans rodsvarta lag och dess fans mer an honom sjalv kanns det som just nu.
manga menar dock att det var Allegris fel, att han va trott pa Zlatans attityd och att han inte langre kunde kontrollera honom i omkladningsrummet. Nar han dessutom borjade fa hora i medier att han inte var nagon utan sin Ibra ska han ha pushat pa affaren istallet for att forsoka hindra...
Jag forblir Milanista men ni som last Ibras hans bok och de som kanner honom vet att han inte kommer glomma det har i forsta taget och det kanns jakligt trist....
Arrivederci Ibra e in bocca al lupo!

Zlatan affaren

Som Milanfan grat jag lite mer nar Thiagos overgang till pSg blev klar men som svensk i Milano ar idag en morkdag...
Jag tror inte Thiago lamnade Milan frivilligt och hade han stannat hade vi nog fatt njuta av Zlatans konster i Milan aven nasta ar men nu ar det som det ar. Zlatan vill vinna och fran det perspektivet kan jag forsta honom, vinner han inte med PSG ar det nat som inte star ratt till... men vad ska de i Franska ligan att gora!!????
Det som retar italienrna mest ar nog anda att presidenten "lurat" fansen och vantade med att offentligora overgangen av Thiago tills alla kopt sasongs kort... det ar manga som kanske inte kopt nagot om de vetat att lagets storsta stjarna och varldens basta back inte ska spela for oss nasta ar!
Milan ar Milan och manga spnsorer forblir laget trogna men en del av dom vill ocksa sponsra ett vinnande lag och aven dom hade garna vetat om de har overgangarna innan de skrev pa for ytterligare en sasong....
Jag fick dessutom annu en anleding att inte bara lamna mitt nuvarande jobb men aven Milano.....
Men anda FORZA MILAN!

OS

Kom hem kl 2 sondag natt fran Riccione, tredje delen av var fantasktisk roliga volley turnering.... och sov sedan till kl 15.30 utan att vakna en gang! Formodar att jag hade lite somn att ta igen....
Nu e det bara en helg kvar och sen far jag till London och OS pa tisdagen den 23 juli!
Ser fram emot det som fasen men jag antar att jag borde borja studera de Italienska OS stjarnorna da vi kommer att ha mycket med do att gora i casa Italia.
Har iofs inte sa bra kolla pa vilka som e uttagna i det svenska heller...
Nu e det lunch!
CIAO!

Porto Cesareo

Idag e jag tillbaka pa kontoret efter annu en helg borta for beachvolleyn...
den har gangen var vi i Porto Cesareo nere i Puglia.
Underbart vackert stalle och havet liknade vad du ser i resekataloger om Maldiverna!! Att rekommendera!
Eventet gick la bra men jag gillar det inte mer for det...
Imon borjar andra omganegn av calciomercato och pa fredag aker vi vidare till Riccione.
2:a Planen lag precis intill vattnet...
Rilastil ar en av vara sponsorer och har far jag en ansiktsmassage med en av deras solskyddsfaktorer.
Det va sketaskont och jag holl pa att somna nar jag upptackte att bade var fotograf och TV-team stog och filmade det hela.

Sekreterare at Juve

Idag fick jag agera sekreterare at Marotta da de fortsatter salja och kopa har pa vart kontor.
Jag fick skriva ett tillfalligt kontrakt at nagons agent, ryss, som sedan formodligen leder till en forsaljning pa 8,5 miljoner euro..... Vet inte an vem det handlar om men jag tror vi alla har vara foraningar!

En gammal bekant...

Har varit trott pa mitt jobb nu ett tag och funderat pa vad jag skulle vilja gora istallet nar jag idag pa gatan springer pa en kille som jag laste med i 6 manader pa European school of economics har i Milano 2007 och inte sett eller hort sen dess och nar han fragar vad jag gor nu sager han "det var ju precis det du ville gora!".
Det fick mig att tanka till och jag insag att jag faktikst anda lyckats ta mig precis dit jag ville vara for mer an 5 ar sedan...
Sa vem vet vart jag kommer vara om ytterligare fem ar....
Idag var Lucio med Juves sportdirektod Marotta och Paratici och skrev pa for Juventus hos oss... mina interistor till kollegor va inte sarskilt glada och det fick Marotta hora! ahaha det ar da man inser att man kanske kommit dem lite for nara!

Snabbvisit i Milano

Istallet for att vara borta nagar dagar for ett event kanns det i den har perioden som att man kommer tillbaka till Milano for att tvatta, skicka lite mail och sova for att sedan aka ivag till nasta stalle. Brukar gilla att aka ivag pa event men just nu sakanr jag att stanna langre i just Mialno. Jag vet inte om det ar for att jag saknar mitt sociala liv har eller om det bara ar for att jag hatar eventen vi ar ivag pa....
Turneringen i Naxos gick iallefall bra och det ar val det som raknas, pa fredag morgon far vi ner till klacken och porto Cesareo.
SAKNAR FOTBOLLSASONGEN!!!
Utsickten over Taormina fran stranden dar vi befann oss var iallefall ganska skaplig. Sa va vattnet.....

RSS 2.0