Il derby del mondo

jag hade garna sett nagra mal, fran Milans sida, men 0-0 var nog mer an vad vi hade raknat med!
Det var ingen dalig match och stamningen pa satdion var saklart obeskrivlig och nu planerar vi alla att aka till Barcelona for att heja fram de rodsvarta nasta tisdag. Det kommer bli tufft, men det kan ga....
Klagar alltid sa pa den valigt sympatiske men ack sa stirrige Antonnini men han raddade oss hela 3 ganger igar och gjorde nog sitt livs match! Grande Luca!
Milan springer ut for uppvarmning till Guns N'Roses Sweet child of mine
Innan match...
...och efter.

"Siamo Pronti"

Ibras ord igar pa presskonferancen infor matchen ikvall, "vi ar redo".
Ja det far vi hoppas!!
En van som jobbar for Milan skickade igar en bild fran san siro da Bracelona tranade....
De ar nog ocksa redo....
FORZA MILAN!

Men Thiago da!

Om det var illa innan sa kanns det ganska hopplost nu infor onsdag da en av varldens absolut baste backar ar skadade och inte kommer spela! Thiago Silva gjorde illa sig i lordags och missar matchen mot Barcelona....
Bra for dom mycket mycket illa for oss!
Efter en snabbbisit hemma i helgen ar jag nu tillbaka pa kontoret och det blir en del forberedande infor matchen pa onsdag. Biljetter, gastlistor, inbjudningar och en jakla massa diskutioner! Aven Interistorna holl pa Juventus igar och de kommer nog alla halla pa Barcelona pa onsdag... men som sagt, vi e ju iallafall i fjardedels final, vart de dom!!????
Nu blir det snart lunch ute i varsolen!
CIAO!

Wegerup

I förra veckan va jag ute igen med en mycket stark, duktig och framförallt inspirerande svensk kvinna nämligen journalisten Jennifer Wegerup.
Ni som följer henne och Zlatan har sedan ett tag lagt märke till relationen och förtroendet hon lyckats bygga upp hos honom och många gånger stannar han faktikst bara för en intervju med henne. Många blir sura men givetvis ligger det bara avunsjuka bakom, att en kvinna kan vara duktig och respekterad utan att behöva ligga sig till det...
HOn skrev dessutom om vår "date" på sin blogg som ni borde besöka!
http://blogg.aftonbladet.se/milanowegerup
Nu e jag på en liten semester, inte så mycket egentligen för när jag väl åker bort ett par dagar behöver helt plötsligt alla mig på kontoret.....
Men när jag kommer tillbaka till milnao på söndag ska jag ut med henne igen då ett tv-team ska följa henne under hlegen.

Giannino

Idag var jag och tog nagra kort pa korten pa restaurnagen Giannino.
Det ar Milans och Gallianis restaurang eller iallefall stammhak (skriver man sa??!) och vara klineter Nutrilite hade harrom dagen sett att de var representerade i hela kort (!!) sa vi fick ga dit for att ta bilder som de sedan ska anvanda i nan marknadsforings presentation.
Ska ni forresten till Milano och vill ga dit och ata maste ni saga till, jag far namligen procent pa notan av de jag skickar dit!! ;)

Juventus stadio

Imorse var jag pa Juventus stadio for att kolla utrymme, omkldningsrum och matsalar till ett event vi ska halla dar den 16:e april.
den ar sa otroligt maktig och fin! Skulle garna stanna och jobba dar istallet!!!!
Alla stora Juventus stjarnor och legender har fatt varsin megastjarna runtom stadion och brevid har Juvefans kunnat kopa en liten stjarna for ca 300 euro. Jag skulle aldrig kopa en, men det ar nog ganska haftigt som riktigt fan att hitta en stjarna med sin namn pa bredvid sin idols!!
Har kommer jag, forhoppningsvis, att spela den 16:e april!!

Inter-Atalanta!!

Det finns manga battre satt att spendera en gra sondag pa an att behova ga och jobba under en match som Inter-Atalanta..... Men vad gor man, jobb e jobb!
Imon aker jag och en kollega till torino och juventus stadio for att kolla vilka konferancerum och matsal vi kan anvanda till ett event med Telecom den 16 april.
Men nu -skorna pa och mot San Siro!
Buona domenica!

BARCELONA!!!!

Jahopp.... vad sager man.

eu se te pego

Nar vi var pa milanello harrom dagen sa min van Riccardo, som e media ansvarig for Milan att jag skulle stanna sa skulle jag fa se nat kul....
Jag var tyvarr tvungen att aka for att jobba pa san siro men det har va vad jag skulle fa se:
http://video.gazzetta.it/cantante-brasiliano-michel-telo-brasiliani-milan-/9cea4fc6-6e8e-11e1-82be-239f4487c0e1

Inter....

Stamningen pa ett fullsatt San Siro nar Milan spelar ar inte ens i narheten av en fullsatt stadio med overtanda, forhoppningssfulla och desperata Interfans! Jublet igar kvall nar Milito gjorde 1-0 malet igar hordes sakert anda till Vimmerby, men vad hjalpte det.....
Inter ar ute ur Champions league och om Interfansen hade en sorglig kvall va det inte sarskilt kul att vara ensamt Milan fans bland vara gaster igar kvall vill jag lova.....
Ikvall blir det till att heja fram Napoli!!
Marseille kommer in pa stadion for att kanna pa planen, eller stamningen kanske...

Carnago

Igar var jag i Carnago hela dagen, eller narmare bestamt Milanello.
Det var sol och ca 18 grader varmt sa vi hade det ganska bra skulle jag vilja pasta...
Forsta lunchen utomhus for iar!
Cassano gick forbi nar vi at lunch och stannade sa snallt for att ta ett par kort med vara gaster.
Turen runt traningsanlaggningen gar via gymmet...
Traning pa centrala planen
Som vanligt var det bara Luca Antonini och Emanuelson som kom upp for att traffa gasterna efter traningen.

Milanello dubbelt upp

Har varit pa Milanello storsta delen av dagen idag med ett gang danska journalister, men endast de skadade spelarna va dar for att kora sina program sa det gick bara den vanliga turen utan att se nan traning. Men jag hade "aran" att fa ata lunch med Cassano som berattade om sina misstag i livet...
Jag holl mig lite i bakgrunden som ensam tjej men nar han sa "ja herregud, vad ska man kalla nan som ar 20 ar och redan har 9 bilar?!!?" kunde jag inte halla mig langre och sa " en ung idiot med alldels for mycket pengar...." jag sag hur alla tog ett ganska djupt andetag innan de brast ut i skratt men han holl faktikst med.. "en valdigt bra beskrivning" sa han t.om!!!!
Imon ska vi tillbaka med en grupp sponsorer och da kommer laget vara dar och trana.
Det ska bli 18 grader varmt och sol sa blir gott att befinna sig utanfor kontoret!!!
CIAO!!!

Zlatan vs ALLA

Jennifer Wegerup skriver valdigt bra om hur kvinnor behandlas i den mansdomnierade varld fotbollsvarlden ar och hur man som kvinna fortjanar och inte fortjanar respekt....
Jag kanner inte personligen Vera men som det star i Jennifers blogg ber Zlatan ALLA, som han inte anser fortjana hans respekt, dra at hel.... vaffanculo! Gamla gubbar som sota blondiner!!
http://blogg.aftonbladet.se/milanowegerup

Tribuna rossa

Jag tanker inte ens kommentera Zlatans brak eller kommentar till Sky journalisten Vera....
istallet satter jag in en bild som visar bra hur fin planen va igar kvall och ungefar vad jag ser fran var skybox TIM i tribuna rossa pa san siro.

Milan mindes Sic

Pa 30000 forsok vann vi iallafall tillslut med 2-0 efter en ganska trakig match....
innan matchen mindes Milan och san siro den avlidne Gp-foraren Marco "Sic" Simoncelli.
Imon blir det milanello med en grupp danska journalister och pa tisdag med en grupp gaster till sponsoren Intesa Sanpaolo.
men nu - the och KANELSNACKOR fran IKEA!!
I mitten pa plan hade de lagt en stor bild pa Milanfanset Sic, det syndes sa klart battre uppifran men jag var nere for att ta bilder at sponsorerna.....
Det marks att sasongen borjar ga mot sitt slut och att varvadret ar har for trots en "bottenmatch" som mot Lecce var det valdigt mycket folk pa san siro ikvall! har Curva sud, men en och annan svensk flagga...
de hade lagt ny plan infor kvallens match.....hoppas den haller till maj och derby rosa! ;)

Milan-Lecce

Snart blir det San Siro och Milan tar emot Lecce kl 15.00.
Det blir mycket att gora idag men jag hoppas anda fa se lite av matchen, sist, nere i lecce, blev det ingen latt match aven om vi till slut vann med 4-3!
Men nu frukost!
BUONA DOMENICA!

MVH

Som manga av er redan vet, och for er som inte visste det ar jag hemskt ledsen att behova forstora er illustion men den sorgliga sanningen ar den att manga av eller rent av de flesta Zlatan-signerade trojor och andra saker som ges bort av Milan ar inte akta.... de signeras av tva for ovrigt mycket trevliga damer pa Milan kontoret.
Och aven vi gar dit med vara trojor nar vi behover fa de autograferade till t.ex vara sponsorer.
Det ar som manga av er forstar helt omojligt att fa mr Z att signera flertalet trojor och andra souvenirer i veckan!!!
Sa idag nar jag var dar med 10 trojor fragade de mig varfor han skriver MUH over sitt namn i sin autograf...
Det ar namligen sa att Zlatan har borjat skriva MVH over sitt namn i varje autograf!!
Nar han signerade min systers killes julklapp i vintras trodde jag han skrev det bara for att jag bad honom skriva till Erik (en svennebanan som han sa...) men det kanske rent av ar sa att han borjade signera med MVH efter det....;)
En av fa akta Zlatan autografer!!!

Skvallerbytta!

Den heta diskutionen just nu i Milanlagret och aven bland folket som jobbar runt om lagen ar vem eller vilka det ar som lacker informatin om vad som hander i omkladningsrummen!
Som jag tidigare skrivit sa ar omkladningsrummen, bade pa stadion under match som det pa Milanello, spelarnas "heliga" plats och manga ganger far inte ens personal komma in....
Darfor undrar man nu om det faktikst ar spelarna som skvallrar om vad som hander! och vem i sa fall!
Det ar ganska latt for spelarna att ha "fel" vanner sa det kan aven ha varit ett oskylding misstag men for stamningen i Milan har det blivit ganska allvarligt.

Internationella kvinnodagen...

...till ara har Bank&Niva pa sin blogg i Aftonbladet skrivit om kvinnorna som styr i fotbollsvarlden....
Jag ar inte dotter till nan klubbpresident och jag ar kanske inte nan businesswoman ut i fingertopparna men jag kan ju fortfarande alltid gifta mig med nan rik snubbe som har lust att kopa upp nan klubb nanstans och bli en dem... ;)
http://blogg.aftonbladet.se/bankoniva/2012/03/persuasion-can-build-a-nation

La terza divisa

Just nu njuter alla Milan fans mest av avancemanget i Champions men jag kan inte lata bli att tycka att Milans tredje troja ar sa fasligt snygg!!!!
Funderar just nu pa vem jag ska blinka lite extra at i Milan for att kunna fa en!!! ;)

Arets rysare!??

Det va inte langt ifran att vi alla som haller pa Milan fick ett litet latt nervsammanbrott ikvall....
Men det gick och efter 3-0 forlusten ar vi anda vidare till fjardedelsfinal!
En italiensk reporter pratade efter matchen  med Mexes och fragade som sista fraga hur den har vinsten i Champions paverkar sjalvfortroendet i masterskapet (serie A)...... eh, ja Mexes ma vara fransman men han svarade som vi nog alla hade gjort: "vinsten?!"
BUONA NOTTE!

Hyra bat i Napoli?

I April gar forsta deltavlingen i America's cup av stapeln i Napoli och idag har jag satt ihop en presentation tillsammans med en kollega som vill hyra ut sin bat till sponsorerna under den veckan. Och blir det nat av det tanker jag folja med och jobba pa baten!!!
Nu ska eftermiddagen fyllas med nat och sen laddar vi infor Milan-Arsenal ikvall!!!!
Grattis till Kevin Prince Boateng som blir 25 ar idag!!
CIAO!
P.S Kul kommentar om "den korta" prisutdelingen...! xD

Volley A2

Sent igar kvall kom vi sa antligen tillbaka till Milano efter, vad som har kants som arets langsta helg!!!
Den anda nojet jag och en annan kollega till hade i helgen var Milans 4-0 mot Palermo coh mr Z's tripletta!!
Det var daremot mindre roligt att igar kvall satta sig i en bil full av interistor for att lyssna pa inters match mot cantania pa vegen hem..... Jag holl tyst och latsades sova, det var basta sa.....
Finalen igar i coppa italiana A2 Crema-Loreto
har star vi alla och ber for att Loreto ska vinna det fjarde settet sa att matchen inte skulle ga till annu ett set!!!
den korta priscermonin

BIM BUM BAM


Casillas och Iniesta

Underbart att se!!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/article14461158.ab

Giaveno!!?

Idag far vi alla till Giaveno, en liten by utanfor Torino for annu ett Volley-event, heeelaste helgen.
Vi ar inte sarskilt sugna varken pa att spendera hela helgen i Giaveno eller annu ett Volley-event!!
Men men jobb ar jobb och det e bara till att aka!
Trevlig helg!!

RSS 2.0