Med Allegri pa laktarn

Det osregnade och var klibbigt varmt men anda... det var inte ens 5000 betalande pa San Siro igar kvall...
Kris? Jo....
Aven om spelet fortfarande va uselt sa gick de iallefall och vann igar sa kanske blir det fler milanistor pa derbyt nasta helg!
Allegri satt pa laktarn och efter andra malet borjade fansen skrika "Tassotti".... inte for att jag tror det gor nan skillnad med Max nere pa banken eller uppe pa laktaren men dom visade ialllafall vad dom tycker om ett tranarbyte...

Albin Ekdal va sa snall att han gav mig sin signerade troja for att skanka den till Kenta Wallin och AdventureAid.
 

Skvaller i Milano

Forutom att det har varit mode-vecka i Milano hela veckan och kandisarna inte gjort annat att skapa rubriker,bl.a studsade Balotelli's gravida ex  fram pa catwalken med magen i vadret, sa ar nog anda det markligaste skvallret  Zlatans kaxiga SMS till Abate.
SMSet i sig ar val inge konstigt, later precis som ett Ibra meddelande, men i nyheterna later det som en helt naturlig grej, att Ignazio Abate skulle ga fram till pressen och visa upp ett meddelande som sjalvaste Zlatan skulle skickat fran Paris... men i sjalva verket fungerar det inte sa. Det ar istallet annu ett bevis pa att nagon eller nagra lacker fran Milans omkladningsrum....

Jag har i stort sett bott pa stadion den senaste tiden mellan alla Milan och INter matcher i Serie A, Champions och Europa league och ikvall e det dax igen. Nu kommer Albin och Cagliari pa besok och vi kan bara hoppas pa 3 poang...
Cagliari spelade inte i helgen och de lar vara hyfsat arga efter den tildelade forlusten som straff for kaoset som Cellino skapade sa , som sagt, vi kan bara hoppas...!!!

Tungt

Allegri sa efter matchen igar att det viktiga va att vi iallefall inte fick nagra mal emot oss....
Jo, sa kan man ju ocksa se det.
Nu pratas det om att byta ut Allegri mot Inzaghi, inte for att han skulle kunna gora sa mycket battre med spelarna vi har, men i marknadsforings syfte.... "det skulle hoja fanses intresse for laget och ge dom tillbaka hoppet" men jag gor som bara italienare kan och drar ihop mungiporna, nickar bakot med huvvet och sager valdigt skeptiskt "mah""!!!

Ikvall spelar Juventus i London mot Chelsea men jag missar den for jag ska sjalv ivag och spela, for forsta ganegn pa 4 manader, kan bli tufft att komma ur sangen imon!
Och imon e det Napoli-AIK men jag vet inte om de ljusbla's mister e lite val odmjuk nar han jamfor AIK med Juve - "Attenti all'AIK è la Juventus di Svezia" . Vi far val se!
Nu kom Braida hit, sa kanske ska ta ett snack med honom....;)

Mister Inzaghi

Milan spelade ungefar lika bra som vi kanske hade forvantat oss, och mot Atalanta gick det darfro som det gick.
Nog for att matchen var lordag kvall, det var fortfarande varmt och sista helgen for manga att aka till stranden men laktarna var tommare an jag forvantat mig!
Jag forvantade mig inte heller att Milan faktikst har fatt betala tillbaka sa pass manga abbonemang som jag i lordags fick veta att de har.... allt i protest mot forsaljningen av Thiago och Ibra.
Igar var jag ute och at och dansade med vanner och bredvid mig vid bordet hamnade Pippo, Inzaghi, och nar han fick nys om att jag spelar eller spelat fotboll bjod han in mig att komma och trana med hans lag. Milans ungdomar....
Det hade val varit nat att ha superpippo som Mister! ;)

Cassano har kommit hem

Ja, inte tillbaka till Milan alltsa, han e kvar i Inter men han sager sjalv att han kommit hem och stora nyheten idag ar hur han "redan" gatt ner hela 2 kg........
Antonio har alltid varit Interista och jag kommer ihag nar jag en gang pa Milanello fragade honom, eller ja fragade och fragade, jag sa mer "har pa Milanello har ni det bra iallafall".... sa svarade han att han faktiskt inte alls trivdes....

Idag har jag inte sa mycket mer att gora an att forsoka hitta biljetter till Chelsea-Juve i Champions league at vara sponsorer, det blir inte det lattaste da UEFA har infort en ny regel sa att hemmalaget inte far salja nagra biljetter direkt till det gastande lagets fans eller gaster.


Some old ones

I vantan pa lordag och att serien ska dra igang igen har jag inte sa mycket att skriva utan satter in tva gamla kort istallet som Juves officiella fotograf skickade mig igar.
Ser formodligen sur ut for att jag skulle behova ge bort medaljerna till juventus....


Samtalar med Beppe Marotta pa Vinovo for nat ar sedan....

Inizio stagione

Har inte skrivit pa sa lange nu att det nastan kanns som att gora comeback!
Pa lordag kvall borjar min sasong da jag missade de tva forsta matcherna. Milan tar emot Bergamolaget Atalanta och som alla matcher den har sasongen blir det tufft!
Utan Ibra har nere i Milano blir det tomt pa svenskar men hoppas ert intresse for mitt jobb fortsatter.....

Buona serata a tutti!

RSS 2.0