Mot tredje platsen

Efter Fiorentinas vinst igar va vi tvungna att vinna mot Catania for att aterta tredjeplatsen (vi var tvungna att vinna anda...)
Det sag lange svart ut men det gick tillslut!
Medans alla andra hysteriskt skrek, hejjade och svor hade vi Mister Sacchi hos oss som bara log, suckade och ibland skakade lite latt pa huvudet bergsaker pa att vi skulle vinna anda tillslut.
 
Milan Springer ut for uppvarmning
 

Fotbolls sondag

I sondags tog jag med Malin och Serhan ,som kommit pa besok fran Svedala, till San Siro for en rundtur runt stadion i regnet och for att se hojdarmatchen Inter-Parma.... Sen akte jag med andra 5 kollegor upp till Torino for ett event at TIM under Juventus-Milan matchen.
Aven dar regnade det och var kallt som faaaaasen!!!
Men, ska ni aka ner till Italien och bara se en match i Serie A eller kanske ska se er forsta match i Serie A rekommenderar jag att aka till Juventus stadio och se en match, vilken som helst med Juve!!
Dar kan man snacka om fotbollsupplevelse!!!!
Det ar fart och flakt, videor som rullar pa mega skarmen, speakern som involverar publiken och sen publiken... som tar i for kung och fosterland nar "laglaten" (l'inno) spelas upp innan match!
Juve ar sa langt fore alla andra klubbar i Serie A i allt!!!

Vi var iallafall dar for att se till att publiken viftade med flaggorna i olika farger som placerats ut pa laktaren som en regnbage....

Malin och Serhan i rundvandringsgruppen... ;)
 
 
Flaggorna pa Juve stadion
Juventus varmer upp
 
 

Ibra+Juve

Juve teamet ar har idag igen med Marotta och Fabio Paratici i spetsen...
Jag sa at Fabio att inte kopa Ibra och till svar log han och la till " Du behover inte oroa dig..."

I helgen far jag sverige besok i form av Malin Lundgren och pa sondag, i sporegnet, blir det forst Inter-Parma och sen far vi upp till Torino for ett event at TIM pa Juventus stadium under Juve-Milan matchen!

Roma Derby

Precis som vi trodde men absolut inte ville sa vann Roma mot Inter igar och det blir Roma derby i TIM CUP finalen iar....
Lega har inte bestamt nar an, formodligen mitt pa dagen mitt i veckan...
 
Roma kom tidigt till Stadion
 

Ibra tillbaka till Italien

Senaste tidens snackis ar, inte helt ovanligt, Zlatan Ibrahimovic och hurvida han ar pa vag tillbaka till Italien eller inte.
Som alla vet ligger det alltid en viss sanning bakom rykterna om Ibra och att han gick till Paris mot sin vilja och att han trivs bast i Italien ar ingen nyhet.
Men vart?
I napoli skulle han bli avgudad och megasuper stjarna, problmet med napoli ar att han inte, aldrig, skulle kunna rora sig fritt ute.
Och jag undrar om en stjalvstandig dam som Helena skulle uppskatta det...
I juventus skulle han formodligen vinna fler titlar och da skulle familjen kunna pendla mellan Milano coh Torino, men skulle han verkligen ga ihop med Conte?
Av nagon anleding, formodligen for att jag ar svensk, far jag alltid fragan om Ibra, om jag vad tror och om vad han tanker...VAD VET JAG!!
Jag vet bara att jag garna skulle se att han helt frivilligt sankte sin lon sa pass att Milan kunde ta tillbaka honom...! Vilket dock aldrig komma handa!
Sa vi far val se... England da?

Semi TIM CUP

Ikvall tar Inter emot Roma hemma pa San Siro i andra semifinalen av TIM CUP, Roma vann forsta motet med 2-1 men ikvall MASTE Inter vinna! For forsta gangen nagonsin kommer jag heja som fasen pa hemmalaget!! Vi organiserar ju namligen finalen av TIM cup i Roma och redan forra aret med Juve-napoli i finalen hade vi stora problem med b.la sakerheten och skulle det bli ett derby i finalen (lazio ar redan klar for final) kommer det bli kaos! Sa ikvall men bara ikvall FORZA INTER!

Milan-Napoli

Det blev lite kanslosamt innan matchen igar da en video till Claudio Lippi, som tragiskt gick bort for nagra veckor sedan, visades pa storbildstvn...
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/milan/articoli/103050/milan-san-siro-abbraccia-claudio-lippi.shtml

Det var en underhallande match och aven om jag slutade springa run och svettas i 25 graders varme 10 minuter efter matchstart var det en rolig kvall pa san siro igar. Vi hade VMhjaltarna Oddo och Grosso hos oss under andra halvlek, Prandelli kom forbi och halsade och sa hade stadion finbesok av Shevchenko.

Pa onsdag blir det Inter-Roma i TIM cup och vi haller alla tummar och tar vi har for att Inter ska vinna!! Vi vill INTE ha ett derby i finalen i Rom i maj!!!!

Vinter pa Milanello

Igar eftermiddag var jag med ett gang gaster fran TIM pa Milanello for den vanliga rundturen och for att se laget trana. Som tur va regnade det inte nar vi var dar men det var lika kallt som i januari!!!!! Basta!!! Nu vill vi har var!
Gasterna fick inte turen att traffa nagra spelare igar men vi hade anda tur att vistelsen blev av for tydligen hade Mister (Allegri) vaknat pa fel sida och ville helt stanga Milanello infor de viktiga motena i helgen med Napoli och nasta mot Juventus.
 
Uppvarming
 
 
Aven da de "bara" varmer upp med den klassiska varienten dar en star i mitten for att forsoka stoppa bollen blir det tjabb om vem som forlorade, vem som passade fel, vem som ska sta i mitten. Flera ganger kunde de inte komma overens och da fick nye kaptenen bestamma... "Riki, sag till homom!" "Riki, bestam du!" "Riki, eller hur ar det sa?!"
Som barnrumpor!! Men det marks att de alla varit overens om vem som skulle bli den nye kaptenen.....

Capitano

Idag fick vi finbesok pa kontoret, Inters Capitano och supermannen Javier Zanetti.
For en gangs passade vi pa att ta en bild....
Mina intersitor till kollegor va saklart tvungna att saga att jag var Milanista.. men han va lika gla for det!
 
Jag haller pa Milan!!! Och jag har valdigt sma hander......
 

Wild wild west

Redan nar det blev brak pa Appiano mellan Strama och Cassano kallade en viss spelare situationen for Wild wild west, igar efter matchen mot Atalanta kunde jag inte annat an att halla med...
Situationen va saklart annolunda men att det rader en viss oro i laget har lange varit uppenbart, dock har de varit bra pa att dolja det. Argentinaren och den fore detta Atalanta spelaren Schelotto fick nog hora bade det en coh det andra fran sina gamla lagkamrater och han blev illa behandlad men det forsvarar inte hans motstand och vilja att ge igen...
team managern Cordoba var rasande och man kan tankas vad som sedan sas i omkladningsrummet...
Livliga diskussioner fortsatte sedan aven nere i "gastsalen" eller hospitalityt mellan fans och gaster och trots att de flesta dar ar kostumnissar eller almant valkladda var det inte langt fran ett storbrak aven dar...
Galet!
 
Planen var helt okay innan matchstart.....
 
 
Nagra av vara gaster nere i Omkladningsrummet innan match
 
 
Matchstart...

RSS 2.0