Vanskapsmatch i tjetjenien

Pa vag hem fran San Siro ikavll berattade min van Alessandro, som b.la jobbar som uefa ansvarig och event konsult for Milan, att han forra veckan drog ihop ett gang kanda ex-fotbollspelare och drog till Tjetjenien for en vanskapsmatch mot ett gang rysska politiker, gamla och aktuella fotbollsspelare.
"den hyfsat viktiga politikern" ar en diktator och kan i stort sett gora vad han vill och det var darfor den har matchen blev av, iallafall var Ale, som organisator, lite nervos infor det har motet och bad spelarna att forlora.
Costacurta och Baresi var med pa noterna men Dida som stod i mal och som irriterade sig duktigt pa "den hyfsat viktiga politikern" ville absoult inte forlora.
I halvlek ledde "stjarnlaget" med 2-0 och Ale fick ta till krismote...
Dida gick till slut med pa att forlora men vagrade lata " den hyfsat viktiga politikern" gora mal.
Och sa blev det. Det ryska laget vann, men HAN fick inte gora nagra mal.
Det slutade med att "stjarnlaget" med Ale som ansvarig inte fick tillbaka sina pass nar de skulle och fick lata det privathyrda planet vanta en hel natt extra.
Pa morgonen darpa, efter lite fjask, fick de tillbaka passen och kunde flyga hem, men Ale var efterat hyfsat skarrad och ar inte alls sugen pa att aka tillbaka till Tjejeninen for fler event......
En ganska rolig historia som inte sa manga kanske inte kande till....

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article13023500.ab


Nu ska jag sova for att orka med Milans sista hemmamatch for sasongen men framforallt prisutdelingen och firandet av scudetton!

Buona notte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0